Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΟΡΙΣΤΙΚΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΠΟΔΗΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ


Έχουν ήδη κλείσει τρία 24ωρα από την ολοκλήρωση των διαδικασιών εκλογής αντιπροσώπων για το συνέδριο στις οργανώσεις στον Ελληνισμό της Διασποράς.

Οι οργανώσεις είχαν ζητήσει, και έγινε δεκτό από τον συντονιστή της Γραμματείας της Οργανωτικής Επιτροπής σ. Κουκουλόπουλο, οι εκλογές να γίνουν μια βδομάδα νωρίτερα, δηλαδή στις 17.02.2013 προκειμένου να μπορέσουν οι εκλεγμένοι σύνεδροι από όλο τον κόσμο να βρουν τις καλύτερες δυνατές τιμές εισιτηρίων για να ταξιδέψουν στην Αθήνα.

Μετά τα αλαλούμ με τις κατευθυντήριες οδηγίες (τη μια ορίστηκε συγκεκριμένος αριθμός συνέδρων , την άλλη δόθηκε μπόνους και τώρα μιλούν για 1 ανά 20) κανείς τελικά δεν γνωρίζει αν θα πιστοποιηθεί ως σύνεδρος ή όχι.
Ήδη, έχουν στην πράξη αποκλειστεί οι σύνεδροι στις υπερατλαντικές χώρες, καθώς καθημερινά οι τιμές των εισιτηρίων αυξάνονται κατά πολύ. Όχι όμως ότι η κατάσταση στην Ευρώπη είναι καλύτερη.

Παρά τις παραινέσεις μας και τις παρακλήσεις μας να πιστοποιηθούν οι σύνεδροι και να μας γνωστοποιηθεί ποιοι σύνεδροι από τον απόδημο συμμετέχουν ως αριστίνδην μέλη η ΕΚΑΠ κωφεύει για άλλη μια φορά.
Δεν είναι τυχαίο ότι υπεύθυνος της ΕΚΑΠ για τον Απόδημο, (αυτό)ορίστηκε ο γνωστός σήμερα ανά το Πανελλήνιο Γρ. Φελώνης ο οποίος εξύβρισε τον Γραμματέα του ΕΣ, Γραμματείς ΝΕ και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου.

Γιατί σύντροφοι της ΕΚΑΠ, είναι τόσο δύσκολο να πιστοποιηθούν 50 σύνεδροι; Δεν σας αρκούν τα αριθμητικά παιχνίδια για να μειωθεί σημαντικά ο αριθμός σε συγκεκριμένες περιοχές και πόλεις;

Μήπως θα ήταν πιο τίμιο και απλό να πείτε ότι θέλετε να επιλέξετε εσείς ως ηγεσία τους συνέδρους του απόδημου, ώστε να τελειώνουμε και να μην ταλαιπωρούμε τους φίλους και τα μέλη να έρχονται σε εκλογές;

Δεν υπάρχουν σχόλια: