Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2013

ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΟΡΙΣΤΙΚΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΠΟΔΗΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ


Έχουν ήδη κλείσει τρία 24ωρα από την ολοκλήρωση των διαδικασιών εκλογής αντιπροσώπων για το συνέδριο στις οργανώσεις στον Ελληνισμό της Διασποράς.

Οι οργανώσεις είχαν ζητήσει, και έγινε δεκτό από τον συντονιστή της Γραμματείας της Οργανωτικής Επιτροπής σ. Κουκουλόπουλο, οι εκλογές να γίνουν μια βδομάδα νωρίτερα, δηλαδή στις 17.02.2013 προκειμένου να μπορέσουν οι εκλεγμένοι σύνεδροι από όλο τον κόσμο να βρουν τις καλύτερες δυνατές τιμές εισιτηρίων για να ταξιδέψουν στην Αθήνα.

Μετά τα αλαλούμ με τις κατευθυντήριες οδηγίες (τη μια ορίστηκε συγκεκριμένος αριθμός συνέδρων , την άλλη δόθηκε μπόνους και τώρα μιλούν για 1 ανά 20) κανείς τελικά δεν γνωρίζει αν θα πιστοποιηθεί ως σύνεδρος ή όχι.
Ήδη, έχουν στην πράξη αποκλειστεί οι σύνεδροι στις υπερατλαντικές χώρες, καθώς καθημερινά οι τιμές των εισιτηρίων αυξάνονται κατά πολύ. Όχι όμως ότι η κατάσταση στην Ευρώπη είναι καλύτερη.

Παρά τις παραινέσεις μας και τις παρακλήσεις μας να πιστοποιηθούν οι σύνεδροι και να μας γνωστοποιηθεί ποιοι σύνεδροι από τον απόδημο συμμετέχουν ως αριστίνδην μέλη η ΕΚΑΠ κωφεύει για άλλη μια φορά.
Δεν είναι τυχαίο ότι υπεύθυνος της ΕΚΑΠ για τον Απόδημο, (αυτό)ορίστηκε ο γνωστός σήμερα ανά το Πανελλήνιο Γρ. Φελώνης ο οποίος εξύβρισε τον Γραμματέα του ΕΣ, Γραμματείς ΝΕ και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου.

Γιατί σύντροφοι της ΕΚΑΠ, είναι τόσο δύσκολο να πιστοποιηθούν 50 σύνεδροι; Δεν σας αρκούν τα αριθμητικά παιχνίδια για να μειωθεί σημαντικά ο αριθμός σε συγκεκριμένες περιοχές και πόλεις;

Μήπως θα ήταν πιο τίμιο και απλό να πείτε ότι θέλετε να επιλέξετε εσείς ως ηγεσία τους συνέδρους του απόδημου, ώστε να τελειώνουμε και να μην ταλαιπωρούμε τους φίλους και τα μέλη να έρχονται σε εκλογές;

Δεν υπάρχουν σχόλια: