Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: «ΌΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ»


ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΤΕΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ



Όλοι στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ

Σε δύσκολες, εδώ και καιρό, συνθήκες για την πατρίδα και τον ελληνικό λαό, συνέρχεται το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ. Η παράταξη καλείται να επιβεβαιώσει τον δημοκρατικό της χαρακτήρα, να αποδείξει ότι μπορεί να εκφράσει ξανά τους πολλούς και αδύναμους συμπατριώτες μας και να οργανώσει την πολιτική τους αντιπροσώπευση.

Αυτή την σημαντική προσπάθεια, έρχονται να επιβαρύνουν απρόκλητες ελαφρότητες, από πολιτικές ανεπάρκειες μέχρι διαδικαστικές κουτοπονηριές και οργανωτικές αυθαιρεσίες. Με σκοπό να αποθαρρύνουν την συμμετοχή στις διαδικασίες, από τον διάλογο στη βάση του Κινήματος μέχρι την συμμετοχή στην ψηφοφορία για την ανάδειξη συνέδρων. Δεν περνούν! Υπάρχει δημοκρατική απάντηση και είναι η μαζική συμμετοχή των μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ στις διαδικασίες του Συνεδρίου.

Και φυσικά αυτή η δημοκρατική απάντηση θα οδηγήσει και στις μεγάλες αποφάσεις του Συνεδρίου: πώς θα οριστικοποιηθεί η αποφυγή της στάσης πληρωμών, πως θα πραγματοποιηθεί η αποκατάσταση της εθνικής μας κυριαρχίας και πως ξεκινήσει η κοινωνική σταθεροποίηση. Και βέβαια, πως η Δημοκρατία θα αποκρούσει τις, ανοιχτές πια, απειλές που δέχεται.

H βάση της παράταξης είναι σε σωστή και δημιουργική κατεύθυνση. Mπορεί πια να αποδείξει ότι, εκτός από δύναμη ευθύνης, είναι και δύναμη ελπίδας. Ότι μπορεί να αποτιμήσει τα πολλά και μεγάλα θετικά και τα λίγα και μικρά αρνητικά της, παλιά και νέα. Με σκοπό να διδαχθεί και να προχωρήσει μπροστά πατώντας σε πιο σταθερή βάση.

Για να γίνουν όλα αυτά πραγματικότητα, απομένει μόνον ένα: η συμμετοχή. Και είναι στο χέρι μας. Μετά από όσα δύσκολα περάσαμε, δεν θα δώσουμε σε κανένα τη χαρά να απουσιάζουμε. Όλοι στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: