Σάββατο 20 Απριλίου 2013

ΣΤΕΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ


Ανακατεύεται και πάλι η τράπουλα στο ΠΑΣΟΚ, καθώς λίγες μόνο βδομάδες μετά το Συνέδριο, εντείνεται η αμφισβήτηση των πολιτικών επιλογών της ηγεσίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, νωρίς το απόγευμα, την Τετάρτη 17 Απριλίου 2013, υπήρξε συνάντηση αντιπροσωπειών δύο βασικών «ρευμάτων» που λειτουργούν εντός του ΠΑΣΟΚ, των Ελλήνων Σοσιαλιστών του Παντελή Οικονόμου και της Αριστερής Πρωτοβουλίας ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παναγιωτακόπουλου.
Άπαντες είναι ανήσυχοι και θορυβημένοι όχι μόνο για την πορεία του ΠΑΣΟΚ,αλλά για τα «αδιέξοδα» συνολικά της Κυβερνητικής πολιτικής και την έλλειψη προοπτικής για την χώρα. 
Οι κ.κ. Παναγιωτακόπουλος και Οικονόμου καθώς και τα στελέχη των αντιπροσωπειών των δύο τάσεων, συζήτησαν αναλυτικά τις οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις και διαπίστωσαν, ότι είναι αδιέξοδη και η πολιτική της Κυβέρνησης αλλά και του ΠΑΣΟΚ. Ανέπτυξαν επίσης έντονο προβληματισμό για την διαρκή κατρακύλα του ΠΑΣΟΚ στις δημοσκοπήσεις και σύμφωνα με πληροφορίες αποφάσισαν να προχωρήσδουν σε στενή συνεργασία σε όλα τα επίπεδα,οργανωτικό, πολιτικό κ.α. και να κινητοποιήσουν και άλλες δυνάμεις εντός του ΠΑΣΟΚ, ώστε να υπάρξει το συντομότερον δυνατόν αλλαγή πολιτικής και αλλαγή πλεύσης στο ΠΑΣΟΚ. 
Τις επόμενες δε μέρες αναμένονται νέες κοινές πρωτοβουλίες των κ.κ Παναγιωτακόπουλου και Οικονόμου.

Το ανάρτησα από http://www.inews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: