Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Τρίτη, 24 Ιουνίου 2014

ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΞΑΓΩΓΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΝ Α.Σ. VENUS GROWERS

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 23 Ιουνίου, για 17η χρονιά, η εκδήλωση απονομής «ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΕΒΕΑ 2014» του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών σε επιχειρήσεις και επιχειρηματίες,
που κατά το περασμένο έτος επέδειξαν αξιόλογη επιχειρηματική δραστηριότητα, παρουσία εκπροσώπων του πολιτικού κόσμου και πλήθους επιχειρηματιών. Στις επιχειρήσεις-βαρόμετρο της ελληνικής οικονομίας συγκαταλέγεται και εκπρόσωπος της Ημαθίας, ο Α.Σ. VENUS GROWERS, που έλαβε το βραβείο εξαγωγικής δραστηριότητας. Πρόκειται για διάκριση εξόχως τιμητική για την εταιρία, αλλά και για την Ημαθία.Ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος ανέφερε ότι «η πρόοδος που έχει επιτευχθεί ως τώρα σε δημοσιονομικό επίπεδο θα πρέπει να διατηρηθεί. Όμως, δεν είναι διατηρήσιμη μια δημοσιονομική πολιτική, που στηρίζεται αποκλειστικά σε μέτρα λιτότητας και εξοντωτικής φορολόγησης. Ένα πλεόνασμα που προέκυψε κατά 60% από την αύξηση της φορολογίας, δεν μπορεί να είναι μακροπρόθεσμα βιώσιμο».

Και σημείωσε πως «χρειάζεται άμεσα ώθηση στην ανάπτυξη, με γενναίες πολιτικές για τη στήριξη των προσπαθειών του ιδιωτικού τομέα. Κατ’ αρχήν με αλλαγή πλεύσης στο μέτωπο της φορολογίας. Ανάλογη προτεραιότητα θα πρέπει να δοθεί στη διευκόλυνση της πρόσβασης των επιχειρήσεων σε πηγές χρηματοδότησης, με ανταγωνιστικό κόστος. Η στήριξη της Μικρομεσαίας Επιχείρησης οφείλει να τεθεί στο επίκεντρο των πολιτικών της κυβέρνησης. Θα πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι η νέα αναπτυξιακή προσπάθεια της χώρας δεν μπορεί να προχωρήσει χωρίς ισχυρές μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
Από την πλευρά του, ο υπουργός Ανάπτυξης τόνισε την ανάγκη διαμόρφωσης πλαισίου εξωδικαστικής αναδιάρθρωσης των επιχειρηματικών χρεών αξιοποιώντας τις καλύτερες διεθνείς πρακτικές. Μάλιστα ο κ. Δένδιας την διαμόρφωση του πλαισίου εξωδικαστικής αναδιάρθρωσης την χαρακτήρισε ως «χρέος της Πολιτείας». Και συμπλήρωσε ότι «επιπλέον δε, στα πλαίσια του διαλόγου με τους φορείς, θα υπάρξουν παρεμβάσεις στο Πτωχευτικό Δίκαιο. Στόχος είναι με ταχείες διαδικασίες να μπορέσουν να απεγκλωβιστούν και να αναπτυχθούν οι βιώσιμες επιχειρήσεις στην ΕλΠ.

Παράλληλα τόνισε ότι «στη χώρα αυτή δεν υπάρχει άλλος δρόμος από το δρόμο των μεταρρυθμίσεων. Στην κατεύθυνση αυτή οφείλει να δώσει το παράδειγμα η εκτελεστική εξουσία. Αυτό πράττει η κυβέρνηση Σαμαρά, της οποίας έχω την τιμή να είμαι μέλος». Και συμπλήρωσε πως «κακοφωνίες και αστερίσκοι δεν μπορεί να υπάρχουν.

Τα βραβεία που απονεμήθηκαν στις εταιρείες είναι:

- Διεθνούς Παρουσίας: Εθνική Τράπεζα
- Εξαγωγικής Δραστηριότητας: Venus Growers
- Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης: Elpen Φαρμακευτική Βιομηχανία
- Καινοτομίας: Χαλκιαδάκης ΑΕ
- Επώνυμου Προιόντος: Cosmote
- Περιβάλλοντος και Πράσινης Ανάπτυξης: ΔΕΗ ΑΕ
- Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης: Aegean Airlines
- Αύξησης της Απασχόλησης: Pharmathen
- Ηλεκτρονικής Επιχειρηματικότητας: Ομιλος AΝΤΕΝΝΑ
- Εφοδιαστικής Αλυσίδας: Μετρό ΑΕΒΕ
- Νέας Επιχείρησης: Commercial Hub AE
- Αναπτυσσόμενης ΜΜΕ: Airfasttckets
- Αυτοδημιούργητου Επιχειρηματία: Κωνσταντίνος Ευριπίδης – Διευθύνων Σύμβουλος Genesis Pharma
- Επιχείρηση και Παράδοση: Ι. & Σ. Σκλαβενίτης ΑΕΕ.
 
Το ανάρτησα από http://www.imerisia-ver.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: