Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Δευτέρα, 18 Αυγούστου 2014

ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΡΟΔΑΚΙΝΑ ΚΑΙ ΝΕΚΤΑΡΙΝΙΑ ΩΣ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΜΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

Καλύπτονται από μέρος του ποσού των 125 εκατομμυρίων ευρώ που αποδέσμευσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, οι παραγωγοί ροδάκινων και νεκταρινιών που πλήττονται από το ρωσικό εμπάργκο. Το πακέτο των αποζημιώσεων, που θα δοθεί στους Έλληνες παραγωγούς υπολογίζεται στα 20-30 εκατομμύρια ευρώ.Συγκεκριμένα εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής απαντώντας σε ερώτημα του ΣΚΑΪ για το αν η Επιτροπή έχει κάποια φόρμουλα για την κατανομή των αποζημιώσεων μεταξύ κρατών-μελών, εκπρόσωπος της Κομισιόν τόνισε πως οι αποζημιώσεις δεν θα δοθούν με σύστημα ποσοστώσεων, αλλά με βάση το ποιος θα καταθέσει πρώτος αίτηση.

Η διευκρίνιση δόθηκε ως απάντηση μετά τη σημερινή ανακοίνωση της Κομισιόν για μέτρα ύψους 125 εκατομμυρίων ευρώ για παραγωγούς φρούτων και λαχανικών, όπου δεν αναφέρονται τα ροδάκινα και τα νεκταρίνια. Οι αποζημιώσεις θα δοθούν ως αντίτιμο για την απόσυρση μέρους της παραγωγής από την αγορά, προκειμένου να διασφαλιστεί η σταθερότητα των τιμών.

Αποζημιώσεις θα μπορούν να διεκδικήσουν και οι παραγωγοί που δεν ανήκουν σε αγροτικούς συνεταιρισμούς, οι οποίοι θα λαμβάνουν όμως το 50% του αντιτίμου απόσυρσης που θα δίνεται στους οργανωμένους καλλιεργητές.

Όπως σημειώνει η Κομισιόν, η επίσημη απόφαση θα ανακοινωθεί τις επόμενες εβδομάδες, όμως τα ευνοϊκά μέτρα έχουν τεθεί σε ισχύ από τις 11 Αυγούστου.

Οι κύριοι παραγωγοί ροδάκινων και νεκταρινιών στην Ε.Ε. είναι η Ισπανία, η Ιταλία, η Γαλλία και η Ελλάδα.

Το αναδημοσιεύω από http://attikipress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: