Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Πέμπτη, 28 Αυγούστου 2014

Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΈΚΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Στην εκδήλωση της 3ης Σεπτέμβρη ο Σημίτης

Ένα «ναι», ένα «όχι» και μία πρόσκληση, δέχθηκε σε απάντηση των προσκλήσεών του να παραβρεθούν οι δύο πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Σημίτης και Γιώργος Παπανδρέου στην κεντρική εκδήλωση για την επέτειο της 3ης Σεπτέμβρη, ο Ευάγγελος Βενιζέλος.


Σύμφωνα με πληροφορίες από την Χαριλάου Τρικούπη, ο κ. Σημίτης θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση της ερχόμενης Τετάρτης για τα 40 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ. Όσο για τον Γιώργο Παπανδρέου, ενημέρωσε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ότι έχει ανειλημμένη υποχρέωση και θα απουσιάζει στο εξωτερικό ως ομιλητής σε συνάντηση της Royal Bank of Scotland. Του ανταπόδωσε ωστόσο την πρόσκληση, εκ μέρους του Ιδρύματος Ανδρέας Παπανδρέου να παραστεί στα εγκαίνια της έκθεσης ιστορικού υλικού με τίτλο «Από τον Ανένδοτο στην Αλλαγή» δύο μέρες νωρίτερα, την 1η Σεπτεμβρίου.

Με το ΠΑΣΟΚ να θέλει να αξιοποιήσει την έκθεση, υποβαθμίζοντάς την πάντως σε μία «πολύ καλή προκαταρκτική εκδήλωση στο πλαίσιο του επετειακού εορτασμού», κύκλοι της Χαριλάου Τρικούπη, σημειώνουν ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα πάει ευχαρίστως στα εγκαίνια. Θεωρούν ωστόσο «αυτονόητο» ότι θα του ζητηθεί να απευθύνει χαιρετισμό, «καθώς η πρόσκληση που του έχει απευθυνθεί από το Ίδρυμα Α. Παπανδρέου, δεν μπορεί να έχει το ίδιο περιεχόμενο με την πρόσκληση προς τους αρχηγούς των άλλων κομμάτων του συνταγματικού τόξου, τον Πρόεδρο της Βουλής και άλλους θεσμικούς παράγοντες», όπως λένε.

Στο ΠΑΣΟΚ άλλωστε, επιμένουν ότι η επέτειος της 3ης του Σεπτέμβρη είναι πάντα ευκαιρία συσπείρωσης του χώρου. Άλλωστε, σημειώνουν, την περίοδο αυτή η προσοχή όλων πρέπει είναι στραμμένη στα μεγάλα εθνικά μέτωπα της οριστικής εξόδου από την κρίση και του Εθνικού Σχεδίου Ανασυγκρότησης, Ανάπτυξης και Απασχόλησης : Συνάντηση με τρόικα στο Παρίσι, παρουσίαση οδικού χάρτη στη ΔΕΘ, συνεδρίαση Κυβερνητικού Συμβουλίου Απασχόλησης κοκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: