Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Σάββατο, 18 Οκτωβρίου 2014

ΘΟΥΛΗ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ: 18 ΟΚΤΩΒΡΗ 1981, Η ΏΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

33 χρόνια μετά την ιστορική εκείνη ημέρα της 18 Οκτώβρη, που σήμανε την λαϊκή νίκη για την μεγάλη Αλλαγή. 

Ο Ανδρέας Παπανδρέου με τον Ελληνικό Λαό και το ΠΑΣΟΚ έρχονται στην εξουσία. H Δημοκρατία ύστερα από δεκαετίες καταδυνάστευσης του ελληνικού λαού από την Δεξιά, είτε την
έλεγαν Λαϊκό κόμμα, είτε την έλεγαν Συναγερμό, είτε την έλεγαν ΕΡΕ, είτε την λένε Νέα Δημοκρατία, εδραιώνεται στην Ελλάδα. 

Η βία και η νοθεία, τα περίεργα εκλογικά συστήματα, η κινδυνολογία, τα πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων, το φακέλωμα των ελλήνων πολιτών, οι χαφιέδες και το παρακράτος, οι εξορίες, οι πολιτικές διώξεις,ο εθνικός διχασμός του Εμφυλίου, οι κοινωνικές αδικίες, οι δεύτερης κατηγορίας πολίτες μπαίνουν στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας. 

Από το "ανήκομεν εις την Δύσην" του Κωνσταντίνου Καραμανλή είχε έρθει η ευλογημένη ώρα η Ελλάδα να ανήκει στους Έλληνες. 

Είχε έρθει η ώρα της Δημοκρατικής Αλλαγής του Ανδρέα Παπανδρέου. 

Και μαζί με τον Ανδρέα και το ΠΑΣΟΚ προχωρήσαμε, προχωρούμε και θα προχωρούμε.

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και το ΠΑΣΟΚ μας ενώνει, μας εμπνέει, μας οδηγεί από το παρελθόν, στο παρόν και στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: