Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Κυριακή, 19 Οκτωβρίου 2014

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: ΔΕΝ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ, ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!


Τώρα τελευταία, τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο. Αυτή την εβδομάδα, είδαμε να οδηγούμαστε σε ένα ακόμη αδιέξοδο. Πραγματικά, ενώ αντιμετωπίσαμε «θεούς και δαίμονες» και βγήκαμε ζωντανοί, σε λίγες μόνον εβδομάδες, άχρηστα και πιο άχρηστα κόμματα και στελέχη, κυβερνητικά και αντιπολιτευόμενα, με πολλά λόγια, λίγες πράξεις και κανένα σχέδιο:
- έχασαν ξανά τη πρόσβαση της χώρας στις αγορές που είχε κερδηθεί με μεγάλες προσπάθειες και θυσίες
- απέτυχαν να ελαφρύνουν το δημόσιο χρέος μας
- δεν αποκατέστησαν την δημοσιονομική μας κυριαρχία

Όλα αυτά είναι τα επίχειρα των υποσχέσεων για παροχές, των απειλών για ακυβερνησία, της άρνησης συνεννόησης (μέχρι τη γενικευμένη εκτόξευση λάσπης) και της αναξιοπιστίας. Αυτός ο χυδαίος κομματισμός έφερε:

- φασίστες να μας απειλούν ανοιχτά
- εκπροσώπους μικρών και μικρότερων συμφερόντων να υποδύονται τους «από μηχανής θεούς» ώστε να υποκλέψουν τη στήριξή μας
- παίκτες των CDS να «ποντάρουν» ξανά στο ενδεχόμενο χρεοκοπίας της χώρας.

Μόνο που, τώρα πια, ξέρουμε καλά αυτή τη παρακμή. Δεν μας τρομάζει και θα τη βάλουμε κάτω. Στο πανομοιότυπο τελεσίγραφο που μας έρχεται από διάφορες πλευρές «ή μ' εμάς τους κακούς ή μ' αυτούς τους χειρότερους» απαντάμε: «δεν επιλέγουμε καταστροφέα, αρνούμαστε τη καταστροφή». Οι Έλληνες δημοκράτες μπορούμε χωρίς αυτούς! 


Το ανάρτησα από http://www.poikonomou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: