Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

ΠΑΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Η ΕΜΜΟΝΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΡΑΤΟΣ- Η ΈΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΕ ΣΑΚΙΔΙΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ


Αυτό τόνισε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Πάρις Κουκουλόπουλος μιλώντας χτες το πρωί στην ενημερωτική εκπομπή της ΝΕΡΙΤ «6 με 10». Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πορεία του ΠΑΣΟΚ και στον ρόλο που έπαιξε και παίζει σήμερα, με τον Πάρι Κουκουλόπουλο να αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής:

«Το ΠΑΣΟΚ ούτε ξεθώριασε, ούτε είναι βαθύ ή ρηχό. Είναι αυτό που κράτησε τη χώρα όρθια. Θα συνεχίσει να το κάνει καθώς η
έξοδος από το Μνημόνιο είναι οικονομικός πόλεμος, δεν είναι εκδρομή με σακίδιο στην πλάτη. Όσο αντέχει το ΠΑΣΟΚ, η χώρα θα είναι όρθια. Και το ΠΑΣΟΚ θα παραμείνει όρθιο».

Σε ό,τι αφορά τις σχέσεις ΠΑΣΟΚ- Ν.Δ. ο κ. Κουκουλόπουλος υπογράμμισε:

 «Είναι ξεκάθαρο πως με τη Νέα Δημοκρατία ανήκουμε σε άλλους κόσμους, έχουμε άλλες αντιλήψεις, αλλά συνεργαζόμαστε για το καλό της πατρίδας.
Εμείς δεν μιλάμε για απολύσεις επειδή πιστεύουμε πως το πρόβλημα είναι ο ανορθολογισμός στην κατανομή του προσωπικού στο δημόσιο τομέα. Αυτό είναι το πρώτο πρόβλημα του ελληνικού κράτους. Γι΄ αυτό λέω χωρίς περιστροφές πως η εμμονή το να ψάχνουμε διαρκώς να απολύσουμε, ουσιαστικά έχει οδηγήσει σε ένα κράτος το οποίο είναι χειρότερο και όχι καλύτερο».


Δεν υπάρχουν σχόλια: