Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου 2014

ΠΑΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Η ΕΜΜΟΝΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΡΑΤΟΣ- Η ΈΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΕ ΣΑΚΙΔΙΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ


Αυτό τόνισε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Πάρις Κουκουλόπουλος μιλώντας χτες το πρωί στην ενημερωτική εκπομπή της ΝΕΡΙΤ «6 με 10». Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πορεία του ΠΑΣΟΚ και στον ρόλο που έπαιξε και παίζει σήμερα, με τον Πάρι Κουκουλόπουλο να αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής:

«Το ΠΑΣΟΚ ούτε ξεθώριασε, ούτε είναι βαθύ ή ρηχό. Είναι αυτό που κράτησε τη χώρα όρθια. Θα συνεχίσει να το κάνει καθώς η
έξοδος από το Μνημόνιο είναι οικονομικός πόλεμος, δεν είναι εκδρομή με σακίδιο στην πλάτη. Όσο αντέχει το ΠΑΣΟΚ, η χώρα θα είναι όρθια. Και το ΠΑΣΟΚ θα παραμείνει όρθιο».

Σε ό,τι αφορά τις σχέσεις ΠΑΣΟΚ- Ν.Δ. ο κ. Κουκουλόπουλος υπογράμμισε:

 «Είναι ξεκάθαρο πως με τη Νέα Δημοκρατία ανήκουμε σε άλλους κόσμους, έχουμε άλλες αντιλήψεις, αλλά συνεργαζόμαστε για το καλό της πατρίδας.
Εμείς δεν μιλάμε για απολύσεις επειδή πιστεύουμε πως το πρόβλημα είναι ο ανορθολογισμός στην κατανομή του προσωπικού στο δημόσιο τομέα. Αυτό είναι το πρώτο πρόβλημα του ελληνικού κράτους. Γι΄ αυτό λέω χωρίς περιστροφές πως η εμμονή το να ψάχνουμε διαρκώς να απολύσουμε, ουσιαστικά έχει οδηγήσει σε ένα κράτος το οποίο είναι χειρότερο και όχι καλύτερο».


Δεν υπάρχουν σχόλια: