Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου 2014

ΤΙ ΛΕΝΕ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: «ΓΙΩΡΓΟ ΒΓΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΡΙΞΟΥΜΕ»

Εντείνονται καθημερινά οι πιέσεις που δέχεται ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου να «βγει μπροστά» για να μην επιτρέψει στον Ευάγγελο Βενιζέλο να διαλύσει το κόμμα και να ιδρύσει τη Δημοκρατική Παράταξη.
Με μοχλό πίεσης τις 4.000 υπογραφές που συγκέντρωσαν τα πιστά στον Γιώργο Παπανδρέου στελέχη προκειμένου να ζητήσουν συνέδριο του ΠΑΣΟΚ και όχι της Δημοκρατικής Παράταξης, ο πρώην πρωθυπουργός καλείται να τοποθετηθεί με σαφήνεια για τις πολιτικές εξελίξεις.

Όλοι περιμένουν τη δημόσια ομιλία του στις 24 Οκτωβρίου στο Ηράκλειο της Κρήτης στα εγκαίνια της έκθεσης «Από τον Ανένδοτο στην Αλλαγή» που διοργανώνεται με φορέα το Ίδρυμα Ανδρέα Παπανδρέου για τα 40 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ.

Θα κηρύξει τον πόλεμο ή θα συνεχιστούν οι τουφεκιές;
Οι πληροφορίες του koolnews.gr αναφέρουν ότι ο κ. Παπανδρέου αμφιταλαντεύεται για την ένταση με την οποία θα ζητήσει την αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ και αν τελικά θα συνταχθεί με το... λαϊκό αίσθημα και τις αποφάσεις των νομαρχιακών επιτροπών, ζητώντας και αυτός να μη γίνει ιδρυτικό συνέδριο της Δημοκρατικής Παράταξης, τουλάχιστον έως ότου γίνει το αντίστοιχο συνέδριο στο οποίο το ΠΑΣΟΚ θα αποφασίσει την τύχη του.

Προφανώς, είναι σαφές, και ο κ. Παπανδρέου το γνωρίζει ότι εφόσον ζητήσει συνέδριο του ΠΑΣΟΚ κηρύσσει και επισήμως τον πόλεμο στη Χαριλάου Τρικούπη και τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος σχεδόν καθημερινά πλέον εξαπολύει -σε κάθε ευκαιρία- ευθείες ή πλάγιες βολές σε βάρος του.

Χαρακτηριστικά, την Πέμπτη το βράδυ, στην πρώτη εκδήλωση της Δημοκρατικής Παράταξης ο κ. Βενιζέλος σημείωσε ότι στο ΠΑΣΟΚ υπάρχει πρόβλημα εσωτερικό, «όχι αυτό που φαίνεται, είναι πολύ μικρές οι προσωπικές φιλόδοξες στρατηγικές και δεν έχουν καμία σημασία στη ροή της ιστορίας». Και πρόσθεσε: «Φυσικά υπάρχουν και φαινόμενα ανεξήγητα και προκλητικά. Δεν είναι δυνατόν να ζητούν τα ρέστα για πολιτικές επιλογές μεγάλης σημασίας, για ιστορικούς αναπροσανατολισμούς της παράταξης και της χώρας αυτοί που έλαβαν τις αποφάσεις ή που τις στήριξαν ή που δεν είχαν το θάρρος να διατυπώσουν τον κριτικό τους λόγο όταν ελήφθησαν οι αποφάσεις».

Το ανάρτησα από http://www.koolnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: