Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Παρασκευή, 24 Οκτωβρίου 2014

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: ΝΑ ΣΥΓΚΛΗΘΕΙ ΆΜΕΣΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Απόστολος Κακλαμάνης με παρέμβασή του στην Ολομέλεια της Βουλής ζητά να συγκληθεί το Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών υπό την προεδρία του προέδρου της Δημοκρατίας, με θέμα την εξέταση της κλιμάκωσης της τουρκικής επιθετικότητας στην Κύπρο.
 
«Υπογραμμίζω την κρισιμότητα των στιγμών για την Κύπρο. Επιβάλλεται, συνεπώς, συνεννόηση και εγρήγορση όλων των πολιτικών και των κοινωνικών δυνάμεων, ακόμη και υπό τις συνθήκες της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης που αντιμετωπίζουμε»
ανέφερε συνεχίζοντας «το εξωτερικό μέτωπο της χώρας πρέπει να έχει προτεραιότητα, γι’ αυτό με ικανοποίηση άκουσα τόσο την τοποθέτηση του κυρίου Τσίπρα όσο και άλλων ηγετών της Αντιπολίτευσης για τις εξελίξεις στην Κύπρο. Πρέπει να μας προβληματίσει η έλλειψη αντίδρασης της Διεθνούς Κοινότητας, της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και η δήλωση των ΗΠΑ, δήλωση υποστηρικτική μεν του δικαιώματος της Κυπριακής Δημοκρατίας να εκμεταλλευτεί την ΑΟΖ, αλλά με »αστερίσκο» περί “ισότιμης εκμετάλλευσης μεταξύ των δύο κοινοτήτων ». Όταν είναι γνωστό ότι τα τουρκικά στρατεύματα κατοχής είναι που εμποδίζουν τις προσπάθειες της Κυπριακής Δημοκρατίας να απολαύσουν, πράγματι και οι Τουρκοκύπριοι τους καρπούς της προόδου».

Από την άλλη πλευρά ο πρώην πρόεδρος της Βουλής τόνισε ότι η Τουρκία αντιμετωπίζει σοβαρά εσωτερικά προβλήματα, λόγω της στάσης της στο ζήτημα της αντιμετώπισης των τζιχαντιστών και, αντιδρώντας στην στρατηγική τριμερή συνεργασία της Ελλάδας και της Κύπρου με την Αίγυπτο και το Ισραήλ αντίστοιχα, «παίζοντας με την φωτιά».


Το ανάρτησα από http://www.clevernews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: