Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου 2014

ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ε.α. ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΦΡΑΓΚΟΣ: «ΑΝΗΣΥΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο Στρατηγός, Φραγκούλης Φράγκος και μίλησε με αφορμή την σημαία που υπήρξε στην αναμέτρηση της Αλβανίας με την Σερβία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:


Για το τι συμβολίζει το συμβάν που έγινε στο παιχνίδι της Αλβανίας με την Σερβία:

«Εγώ θα πω κάτι ευχάριστο. Είναι το καλύτερο μήνυμα για τον Γκρουφςκι και τους ομοίους του να αντιληφθούν όλοι τους,πως η Ελλάδα μονο παλεύει για τη ύπαρξη τους. Τα Σκόπια πρέπει να δουν πως κινδυνεύουν από την Αλβανία. Πρέπει να αντιληφθούν πως είναι Σλάβοι. Το μήνυμα πρέπει να το πάρουν οι αδύναμοι της περιοχής. Από εκεί και πέρα ο Ισλαμισμός χρηματοδοτείται απο κεντρα ,ενω επενδύονται πολλά χρήματα στην Αλβανία απο τον Φετουλαχ Γκιουλεν Μέσω της Τουρκίας δίνονται οδηγίες. Εμείς δεν πέφτουμε θύματα αυτής της προπαγάνδας και της επιδείνωσης των σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας. Κάποιοι κύριοι πρέπει να αντιληφθούν πως δεν φτιάχνουμε κέντρα εκπαιδεύσεως νεοςυλεκτων στην Πελοπόννησο,αλλά αφήνουμε να λειτουργήσουν αυτά που ήδη υπάρχουν στην Μακεδονία . Η κατάργηση του Β’ σώματος στρατού και το κλείσιμο του Α’ ΣΣ ήταν λάθη. Υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι ύπαρξης τους».

Για το όνομα Μακεδονία:

«Μακεδονία για να βάλουν οι Σκοπιανοί στο συνθετικό τους πρέπει να το αποδεχτούν οι Έλληνες. Οι πολιτικοί μας πρέπει να έχουν τι αισθητήριο του λαού και σύμφωνα με αυτο να ενεργούν Για να εγκριθεί μια τέτοια συνθήκη πρέπει να περάσει από τη Βουλή των Ελλήνων. Αν γίνει αυτό είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Οι υπουργοί εξωτερικων έρχονται και παρέρχονται,αλλά αυτό που μένει είναι η Ελλάδα. Αν η πατρίδα δεν αναγνωρίσει το κράτος των Σκοπίων και δεν αποδεχτεί το όνομα δεν γίνεται κάτι. Εδώ οι Βούλγαροι δεν δέχονται την γλώσσα τους. Πρέπει να είμαστε περήφανοι για την πατρίδας μας και η αγάπη μας σε αυτήν να εχει διάρκεια .Απαιτουμε σεβασμό από τους γείτονες μας».

Για το αν πρέπει να ανησυχεί ο Έλληνας:

«Ανησυχώ για την κατάντια στην χώρα, για την εφαρμοζόμενη πολιτική και για το γεγονός πως δεν μπορούν οι ταγοι να φέρουν το χαμόγελο στο πρόσωπο του Έλληνα. Το πρόβλημα ξεκινάει από τα σχολεία. Οι δάσκαλοι σταμάτησαν να κάνουν την δουλειά τους και να διδάσκουν ιστορία. Χάσαμε τον κοσμοϊστορικό μας ρόλο και την αποστολή του Έλληνα που είναι να διδάσκει την ειρήνη,τις ηθικές αξίες ,τον πολιτισμό, την ανθρωπιά και την αλήθεια».


Το ανάρτησα από http://thessbomb.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: