Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2014

ΠΑΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ, ΌΠΩΣ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΦΛΕΓΟΝ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ«Για δύο περίπου ώρες, 8 στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κινήθηκαν από το γκρίζο μέχρι το μαύρο για να περιγράψουν το σήμερα και το χτες με τα πιο μελανά χρώματα. Όσοι περίμεναν να ακούσουν σήμερα κάτι οραματικό, κάτι προγραμματικό διαψεύστηκαν. Η παντελής ένδεια προτάσεων της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν είναι καινοφανής. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πρόταση για την κτηνοτροφία, όπως δεν έχει πρόταση για κανένα φλέγον ζήτημα της χώρας».


Τα παραπάνω τόνισε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Πάρις Κουκουλόπουλος μιλώντας, σήμερα, στη Βουλή κατά τη συζήτηση της επίκαιρης επερώτησης βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για την κτηνοτροφία.


Ο κ. Κουκουλόπουλος, αναφερόμενος, μεταξύ άλλων, στα πρόσφατα αποτελέσματα των stress tests των τραπεζών επεσήμανε χαρακτηριστικά: «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αμήχανος από την Κυριακή με την επιτυχή ολοκλήρωση του εγχειρήματος των τραπεζών. Οι τράπεζες είναι υπό Δημόσιο έλεγχο απόλυτα θωρακισμένες, η ανακεφαλαιοποίησή τους κόστισε πολύ λιγότερο από ό,τι είχε προγραμματιστεί και είναι σήμερα έτοιμες να σταθούν δίπλα στην πραγματική οικονομία, δίπλα στην προσπάθεια για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας. Η Ελλάδα βρίσκεται εδώ και 5 χρόνια σε συνθήκες πολέμου, οικονομικού αυτή τη φορά κι εσείς είστε λιποτάκτες. Και στη λιποταξία σας 5 χρόνια αποδειχθήκατε οκνηροί και αβέλτεροι».

Ακολουθούν βασικά σημεία της ομιλίας του Αναπληρωτή Υπουργού:

«Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, η σημερινή συζήτηση υπήρξε αποκαλυπτική. Για δύο περίπου ώρες, 8 στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κινήθηκαν από το γκρίζο μέχρι το μαύρο για να περιγράψουν το σήμερα και το χτες με τα πιο μελανά χρώματα.
Όσοι περίμεναν να ακούσουν σήμερα κάτι οραματικό, κάτι προγραμματικό διαψεύστηκαν.
Η παντελής ένδεια προτάσεων της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν είναι καινοφανής.
 

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πρόταση για την κτηνοτροφία όπως δεν έχει πρόταση για κανένα φλέγον ζήτημα της χώρας.
Για αυτό είναι αμήχανος από την Κυριακή με την επιτυχή ολοκλήρωση του εγχειρήματος των τραπεζών.
 

Οι τράπεζες είναι υπό Δημόσιο έλεγχο απόλυτα θωρακισμένες, η ανακεφαλαιοποίησή τους κόστισε πολύ λιγότερο από ό,τι είχε προγραμματιστεί και είναι σήμερα έτοιμες να σταθούν δίπλα στην πραγματική οικονομία, δίπλα στην προσπάθεια για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας.
 

Πριν 3 χρόνια μιλούσαν για δωσίλογους Τσολάκογλου και άλλα συναφή, όταν προχωρούσε η συμφωνία. Σήμερα που ολοκληρώνεται, εκκωφαντική σιωπή.
Αυτό είναι το δράμα του ΣΥΡΙΖΑ. Γιγαντώθηκε ασκώντας συντριπτική κριτική στο παρελθόν και η μόνη του επαγγελία είναι η επιστροφή σε αυτό.
 

Αυτός είναι ο λόγος που ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αμήχανος κάθε φορά που τα πράγματα πάνε μπροστά.
Αμήχανος ήταν με τα stress tests των τραπεζών.
Αμήχανος ήταν πριν μια εβδομάδα με τα ληξιπρόθεσμα.
Αμήχανος είναι με τα κόκκινα δάνεια.
 

Αμήχανος ήταν και θα είναι με τη νέα ΚΑΠ που από την 1.1.2015 αποτελεί την πιο χειροπιαστή απάντηση στην ανεργία και την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας.
Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ, είστε αμήχανοι και αντιφατικοί για ένα πολύ ουσιαστικό λόγο. 

Η Ελλάδα βρίσκεται εδώ και 5 χρόνια σε συνθήκες πολέμου, οικονομικού αυτή τη φορά κι εσείς είστε λιποτάκτες. Και στη λιποταξία σας 5 χρόνια αποδειχθήκατε οκνηροί και αβέλτεροι.
 

Η μόνη σχέση σας με την κτηνοτροφία είναι ότι σφυρίζετε «κλέφτικα», όπως όταν περνούσαμε τη νομοθετική ρύθμιση για τα βοσκοτόπια και εσείς περίπου μας καταγγέλλατε ως δασοκτόνους, με επικεφαλής τη γνωστή βουλευτή Αθηνών που ενσαρκώνει τη λεκτική ακρότητα 3 χρόνια τώρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: