Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου 2014

Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΤΩΝ 5 ΕΥΡΩ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ


Πρόταση για κατάργηση του εισιτηρίου των 5 ευρώ στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία των νοσοκομείων έχει καταθέσει προς την κυβέρνηση ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, κ. Λεωνίδας Γρηγοράκος.


Όπως ανέφερε μάλιστα σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε για την παρουσίαση του νομοσχεδίου για τις επιστημονικές ιατρικές εταιρείες, έχει προτείνει και κάποια ισοδύναμα μέτρα, όπως είναι η αύξηση της τιμής των προϊόντων καπνού ή της τιμής αλκοολούχων ποτών.

Παράλληλα, πρόσθεσε πως «το 2013 τα έσοδα από το εισιτήριο ήταν 19 εκατ. Ευρώ, ποσό που μπορεί να εξασφαλιστεί από τα ισοδύναμα».

Το νομοσχέδιο για τις επιστημονικές ιατρικές εταιρείες περιλαμβάνει σειρά τροπολογιών για θέματα του ΕΣΥ. Μεταξύ αυτών είναι και η παράταση της ηλικίας συνταξιοδότησης των γιατρών του Εθνικού Συστήματος Υγείας από τα 65 στα 67 έτη.

Ωστόσο, σε επικοινωνία που είχε ο κ. Γρηγοράκος με τον υπουργό Υγείας κ. Μάκη Βορίδη, ο τελευταίος τον ενημέρωσε ότι υπάρχει προβληματισμός στην κυβέρνηση για το συγκεκριμένο θέμα.

«Η ρύθμιση αυτή δεν θα υπάρξει», τόνισε χαρακτηριστικά, μιλώντας στην τηλεόραση του MEGA o κ. Βορίδης, προσθέτοντας:

«Ως συγκυβέρνηση έχουμε μία διαδικασία εναρμονίσεων. Το ζήτημα της συνταξιοδότησης είναι ένα πολύ δύσκολο θέμα το οποίο μας έχει προβληματίσει ιδιαίτερα, και μάλιστα σε πολύ υψηλό επίπεδο».

Το ανάρτησα από http://www.kathimerini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: