Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Τρίτη, 18 Νοεμβρίου 2014

ΓΚΙΚΑΣ ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ: «ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΟΠΑΤΟΡΙΚΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ ΔΕ ΜΟΥ ΈΧΟΥΝ ΦΟΡΤΩΣΕΙ...ΌΣΟ ΠΕΡΝΑ ΑΠΌ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΩ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ»

Μετά την έξοδό του από το γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο κ. Χαρδούβελης εξερράγη και μιλώντας στους δημοσιογράφους είπε: «Μόνο το προπατορικό αμάρτημα δε μου έχουν φορτώσει!»
 

Το... παράπονό του ότι βρίσκεται στο στόχαστρο όλων εξομολογήθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια ο υπουργός των Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης. «Όταν κρατάς τον κουμπαρά είσαι στο στόχαστρο. Όταν φτιάχνεις το σχέδιο για τη χώρα αναγκαστικά είσαι στο στόχαστρο. Κι όταν χρωστας χρήμα και έχεις και τους δανειστές, πάλι είσαι στο στόχαστρο», τόνισε ο κ. Χαρδούβελης. 


Γκ. Χαρδούβελης: 'Οσο περνά από το χέρι μου δεν πρόκειται να επιτρέψω να παραπλανηθεί ο ελληνικός λαός

Αντεπιτίθεται ο υπουργός των Οικονομικών κατηγορώντας κάποιους που «θέλουν να θολώσουν τα νερά» - Δραματοποιεί τις διαπραγματεύσεις με την Τρόικα ο Χαρδούβελης διαβεβαιώνοντας ότι «θα κρατήσουμε την Ελλάδα στην ευρωπαϊκή οικογένεια»
Μετά την έξοδό του από το γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο κ. Χαρδούβελης εξερράγη και μιλώντας στους δημοσιογράφους είπε: «Μόνο το προπατορικό αμάρτημα δε μου έχουν φορτώσει!». Στο ερώτημα σε ποιους αναφέρεται, ο υπουργός των Οικονομικών έκανε λόγο για «κάποιους που το κάνουν χωρίς κανένα κόστος ή κάποιους που θέλουν να θολώσουν τα νερά», υποστήριξε ωστόσο ότι «ο πρωθυπουργός ξέρει πολύ καλά τι έχει συμβεί...».

Παραλλήλως, ο κ. Χαρδούβελης δραματοποίησε ακόμη περισσότερο τις διαπραγματεύσεις με την Τρόϊκα, τα στελέχη της οποίας δεν έχουν ακόμη επιστρέψει στην ελληνική πρωτεύουσα, ενώ το σκηνικό κρίσης με την ελληνική πλευρά εντείνεται από το γεγονός ότι οι Ευρωπαίοι φέρονται να έχουν στείλει τελεσίγραφο για την υλοποίηση των όρων που έχουν θέσει, τελεσίγραφο το οποίο εκπνέει αύριο Τετάρτη... γράφει το proto thema.gr

«Από τη θέση του υπουργού Οικονομικών μπορώ να διαβεβαιώσω τους Έλληνες πολίτες ότι θα κρατήσουμε την Ελλάδα στην ευρωπαϊκή οικογένεια», είπε ο κ. Χαρδούβελης, δίνοντας δραματικό τόνο στις διαπραγματεύσεις με την Τρόικα. Τόνισε ακόμη ότι «δεν οφελούν οι λεονταρισμοί που γίνονται για εσωτερική κατανάλωση» συνιστώντας ψυχραιμία, ενώ σε ρόλο προστάτη των Ελλήνων υπογράμμισε ότι «όσο περνά από το χέρι μου δεν πρόκειται να επιτρέψω να παραπλανηθεί ο ελληνικός λαός. Ως υπουργός Οικονομικών οφείλω να αντιστέκομαι στον λαϊκισμό και να προασπίζομαι την δημοσιονομική σταθερότητα».

Νωρίτερα, απαντώντας στην παρατήρηση του Προέδρου της Δημοκρατίας ότι έχει μπερδευτεί και πολλά θρυλούνται, ο υπουργός των Οικονομικών σχολίασε ότι τα νεύρα όλων είναι τεντωμένα και επιβεβαίωσε επισήμως ότι υπάρχει διάσταση απόψεων με την Τρόικα, την οποία απέδωσε στο γεγονός ότι το Μνημόνιο τελειώνει...

Υποδεχόμενος τον υπουργό Οικονομικών στο γραφείο του στο Προεδρικό Μέγαρο, ο κ. Παπούλιας είπε στον κ. Χαρδούβελη: «Οι υπουργοί Οικονομικών είναι πάντα στο στόχαστρο».


Το ανάρτησα από http://www.egiakoumis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: