Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2014

ΤΑΣΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΗΣ: ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ

Τι …δεν είναι «μεταρρύθμιση»Του έχει αποδοθεί ο τίτλος «μεταρρυθμιστής» και πιθανώς, όχι άδικα. Δεν είναι λίγοι όσοι πιστεύουν πως αν είχε περάσει το ασφαλιστικό του Τάσου Γιαννίτση, τα πράγματα δεν θα ήταν τόσο άσχημα σήμερα.
Ο ίδιος πάντως, χωρίς να επιστρέφει στο παρελθόν και με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου του Βασίλη Κοντογιαννόπουλου «Γιατί η Πολιτική;», μίλησε με έναν …διαφορετικό τρόπο από ό,τι συνήθως για τις «μεταρρυθμίσεις».
«Όσα πρέπει να γίνουν στη χώρα, και μάλιστα αρκετά από τα σοβαρότερα, δεν είναι όλα μεταρρυθμίσεις», είπε. «Το να εφαρμόσεις τις ρυθμίσεις που ήδη ισχύουν, δεν είναι μεταρρύθμιση. Το να μην σπρώξεις εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους στην πρόωρη σύνταξη, γιατί έτσι θα βουλιάξει το σύστημα για όλους, δεν είναι μεταρρύθμιση. Το να μην περικόψεις τις κρατικές επενδύσεις γιατί έτσι υπονομεύεται βαθιά η ανάπτυξη, επίσης δεν είναι μεταρρύθμιση. Το να εισάγεις την αξιολόγηση στο δημόσιο τομέα, όταν δεν έχεις πείσει ότι η αξιολόγηση θα είναι αμερόληπτη, δεν είναι μεταρρύθμιση». Σύμφωνα με τον πρώην υπουργό, αυτά και πολλά άλλα είναι σημαντικές όμως πολιτικές αποφάσεις, λόγω των επιπτώσεών τους στο κοινωνικό σύνολο.

Και αυτό ίσως είναι το ζητούμενο...

Το ανάρτησα από http://www.matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: