Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου 2014

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΞΥΝΙΔΗΣ(ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ): ΠΠ-ΠΑΛΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ Ή ΨΕΥΤΗΣ

ΠΡΟΣ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΧΗΤΗ
ΞΑΝΘΗ


Στο ηλεκτρονικό φύλλο σας της 19-11-2014 έχετε το εξής σχόλιο: "Διαβάζω από το δελτίο που εστάλη από το ΠΑΣΟΚ στον «Μ» ότι σήμερα 19 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί η 1η Ολομέλεια ΝΟΕΣ Καβάλας, με εισηγητές τους Π. Κουκουλόπουλο, Μ. Επιτροπάκη, Χρ. Παπαστεργίου, στις 6.30 μ.μ., (αίθουσα Δημοτικής Βιβλιοθήκης). Στην εκδήλωση είναι σίγουρο ότι δεν θα συμμετέχει ο πρώην Υπουργός Σωκράτης Ξυνίδης αφού κατά πάσα πιθανότητα δεν προσκλήθηκε, αλλά και με τον Κουκουλόπουλο δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις…Ερώτηση: Μ’ εκείνη την μήνυση η αγωγή του Σωκράτη κατά του Πάρι τι έγινε; Προχώρησε ή έμεινε στα αζήτητα του facebook…"


Επειδή προφανώς και δεν με έχετε ψυχολογήσει σωστά και δεν παρακολουθείτε τις αναρτήσεις μου στο προσωπικό μου blog, σας ενημερώνω ότι κατά του κ. Κουκουλόπουλου έχω καταθέσει ενώπιον του αρμοδίου Εισαγγελέως την μήνυσή μου για όσα συκοφαντικά είπε σε βάρος μου. 


Επίσης εάν παρακολουθούσατε την ειδησεογραφία, θα είχατε εντοπίσει την 19-3-2014 είδηση που αναπαράχθηκε από πολλά ΜΜΕ ότι:"Την άρση της ασυλίας των βουλευτών της ΝΔ, Φωτεινής Αραμπατζή και Χρήστου Κέλλα, αποφάσισε η Βουλή, απορρίπτοντας την ίδια ώρα το εισαγγελικό αίτημα για άρση της ασυλίας των βουλευτών Γεράσιμου Γιακουμάτου (ΝΔ), Κωνσταντίνου Μουσουρούλη (ΝΔ) και Πάρη Κουκουλόπουλου (ΠΑΣΟΚ). .... Η υπόθεση του κ.Κουκολόπουλου αφορά την μήνυση που του έκανε ο Σωκράτης Ξυνίδης, μετά τις κατηγορίες του βουλευτή Κοζάνης, πως «ο Ραγκούσης και ο Ξυνίδης άφησαν απλήρωτους τους εργαζόμενους του ΠΑΣΟΚ».".

Ακολούθησε η ανάρτησή μου με ημερομηνία 24-302014: "ΟΧΥΡΩΣΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΣΟΥ ΠΑΡΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΕ. ΠΑΝΤΩΣ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΕΙΣΑΙ" που είχε περί τις 600 επισκέψεις στο blog μόνο, πέραν της δημοσιοποίησης μέσω facebook και twitter.
Οπότε κύριε ΠΠ πάλι αδιάβαστος ή ψεύτης είσαι. Διάλεξε.
  
Το ανάρτησα από http://xinidis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: