Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Κυριακή, 30 Νοεμβρίου 2014

ΠΑΣΟΚ ΑΧΑΪΑΣ-ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΙΜΠΛΟΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ:ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΧΑΜΗΛΑ

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΑΞΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΤΑΙΡΟΣ

ΠΑΣΟΚ Αχαΐας: Σήμερα δεν εκφράζουμε την κοινωνία

Τσιμπλοστεφανάκης: «Χρειάζεται διάλογος από τη βάση αλλιώς τα ποσοστά μας θα παραμείνουν χαμηλά»
Κωνσταντίνα Παλαιολόγου

Μειώνονται συνεχώς τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ ανά την Ελλάδα και φυσικά και στην Αχαΐα, στον απόηχο των μέτρων λιτότητας, της εισόδου στο μνημόνιο, της ανεργίας και της μεγάλης φτώχιας των πολιτών, όπως διαφαίνεται και από τις τελευταίες δημοσκοπήσεις.Μιλώντας στο «patrastimes.gr», ο γραμματέας της Νομαρχιακής επιτροπής Αχαΐας του κινήματος Ευάγγελος Τσιμπλοστεφανάκης, παραδέχθηκε πως «σήμερα το ΠΑΣΟΚ, δεν εκφράζει την κοινωνία σε μεγάλο βαθμό όπως παλιά και τα ποσοστά που λαμβάνει γύρω στο 6-7%, μόνο ποσοστά νίκης δεν χαρακτηρίζονται, αν αναλογιστούμε την πολιτική δύναμη που είχε πριν μερικά χρόνια.»

Αυτή τη στιγμή το ΠΑΣΟΚ, έχει μπροστά του μεγάλη αδράνεια από την κοινωνία και δεν μπορεί σε μερικούς μήνες να αλλάξει το σκηνικό. Χρειάζεται πολύ μεγάλη προσπάθεια και διάλογο από τη βάση, αναπροσαρμόζοντας την γενικότερη πολιτική του και παρουσιάζοντας στους πολίτες τις αιτιολογίες των μέτρων που αναγκάστηκε να λάβει για να ισχυροποιήσει την χώρα και να μπορέσει η Ελλάδα να ξανακάνει διάλογο επί ίσης όρους με τους υπόλοιπους Ευρωπαίους», απάντησε σε ερώτησή μας αν μέχρι τις επόμενες εκλογές το κίνημα θα έχει ανακτήσει ένα σημαντικό ποσοστό της παλιάς εκλογικής του δύναμης.

Τέλος ερωτηθείς για το ποιο κόμμα υπάρχει σήμερα το ΠΑΣΟΚ, η ΕΛΙΑ ή η Δημοκρατική παράταξη, δήλωσε ότι το ζήτημα δεν είναι η ονομασία αλλά οι θέσεις, η πολιτική και η παραγωγή έργου, συμπληρώνοντας ότι «το κόμμα είναι και παραμένει το ΠΑΣΟΚ, το οποίο όμως πρέπει να ακούσει τη βάση του, να προχωρήσει να συσπειρώσει τις κοινωνικές του δυνάμεις που ακόμα δεν τις έχει χάσει, απλώς αυτές την σημερινή περίοδο στο ΠΑΣΟΚ δεν βλέπουν το παλιό γνωστό κόμμα που τους στήριζε με την φιλολαική του πολιτική, ειδικά από την στιγμή της στήριξης της κυβέρνησης εθνικής ενότητας, όπου δεν είναι ισάξιος εταίρος και παρόλο πολλές φορές που διαφωνεί με τον Αντώνη Σαμαρά, δεν λαμβάνεται υπόψιν η θέση του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: