Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Κυριακή, 23 Νοεμβρίου 2014

Η ΣΑΝΓΚΡΙ ΛΑ ΤΟΥ ΊΝΤΕΡΝΕΤ: ...ΜΙΑ ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΗ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΘΟΥΛΗ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ

Α


Το ΠΑΣΟΚ έδυσε στην κανονική ζωή, μια και σχεδόν όλοι οι πρώην οπαδοί του ντρέπονται να δηλώσουν ότι τους άρεσε, αλλά ανατέλλει στο διαδίκτυο

Θα μπορούσατε να φανταστείτε ότι ζει και κινείται ανάμεσά μας καταπράσινη αρθρογράφος που ονομάζεται Θούλη Σιδηροπούλου; Και είναι ΠΑΣΟΚ αγνό, ατόφιο, απ' αυτό που έχει αποσταχθεί τόσο καλά, που θα έπρεπε να πωλείται στα φαρμακεία.


Η άγνωστη (στην αμνήμονα μάζα) Θούλη στην επέτειο όπου σταμάτησε ο χρόνος και ο πλανήτης στάθηκε απορημένος με την τελευτή του σοσιαλιστού ηγέτου συνέγραψε αριστούργημα, ωδή, επικήδειο, θούριο, πείτε το όπως θέλετε, για τον Ανδρέα Παπανδρέου, εις το οποίο επισημαίνει μεταξύ άλλων: «18 χρόνια, ο Ανδρέας Παπανδρέου δεν είναι πια μαζί μας. 18 χρόνια, που ο σπουδαίος άνδρας, ο μεγάλος επαναστάτης, ο Πρόεδρός μας έφυγε. 18 χρόνια, που ο Ηγέτης της Αλλαγής, ο Πολιτικός Ηγέτης της σύγχρονης Ελλάδας δεν είναι πια κοντά μας». Η Θούλη τσιτάρει και Λαλιώτη (για τόσο ΠΑΣΟΚ μιλάμε): «Και καθώς λέει ο Κώστας Λαλιώτης: “… Η μεγάλη πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού, εκατομμύρια Ελληνες Πολίτες, άνδρες, γυναίκες και νέοι, αγάπησαν και πίστεψαν το δικό τους ΑΝΔΡΕΑ. Ταυτίστηκαν μαζί του γιατί οι ίδιοι ένιωσαν στο πρόσωπό του και στο λόγο του, μια απελευθέρωση και μια ανάταση”».


Πάμε!
Αυτό και άλλα εξίσου πορωτικά και συναρπαστικά καραμπάμ πασοκτζίδικα μπορείτε να απολαύσετε στο κορυφαίο http://www.socialismos.gr. Αν στα γούστα σας δεν έχετε βάλει όρια και είστε στο όριο να σας απορρίψουν και οι σκύλοι της γειτονιάς σας μόλις μάθουν πόσο πασόκος είστε, μπορείτε να τολμήσετε μια επίσκεψη στο ονειρεμένο http://pame-mazi.blogspot.gr/ Ναι, ναι. Ορθά υποθέσατε. Το «πάμε μαζί» παραπέμπει στο μυθικό «Πάμε!» που είχε σπικάρει ο ασύγκριτος, τιτανοτεράστιος, απεραντομέγιστος ΓΑΠ.

Το μπλογκ αυτό δεν διστάζει. Υποστηρίζει ανοιχτά τον Γεώργιο Ανδρέα Παπανδρέου και όλες τις κεντρικές επιλογές του. Για να αντιληφθείτε το μέγεθος της λατρείας στον Γιώργαρο και στη διακυβέρνησή του, δείτε στην αρχική σελίδα είδηση που αφορά ανάρτηση που έκανε ο Πεταλωτής (!!!) στο facebook. Στο «Ποιοι είμαστε», οι λεβεντιές δεν μασούν τα λόγια τους: «Μας εμπνέουν οι αρχές, το όραμα, οι αξίες, το ήθος, η εντιμότητα και η τόλμη του Γιώργου Παπανδρέου». Το μόνο που προβληματίζει τον υποψιασμένο επισκέπτη είναι το e-mail του ιστολογίου: margarita200908@in.gr. Μαργαρίτα; Λες; Μπα... Αλλά, πάλι, ποιος ξέρει;

Το αφιέρωμά μας στη Δανία του ιντερνετικού Νότου θα συνεχιστεί και αύριο...

Παναγιώτης Λιάκος

Το ανάρτησα από http://www.dimokratianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: