Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Δευτέρα, 3 Νοεμβρίου 2014

ΤΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΣΥΝΔΕΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΤΗΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΖΗΤΗΣΕ Ο αν. ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ

Τις παραιτήσεις των δυο διοικητών των διασυνδεόμενων νοσοκομείων της Αιτωλοακαρνανίας, ζήτησε σήμερα ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Λ. Γρηγοράκος, όπως είπε ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Σπύρου Χαριτάτου στον Alpha 9.89.

Μετά από ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με τη δυσλειτουργία που παρατηρήθηκε στις καρδιολογικές κλινικές των δυο νοσοκομείων Μεσολογγίου και Αγρινίου, που ουσιαστικά έμειναν χωρίς γιατρό τις προηγούμενες ημέρες, ο κ. Γρηγοράκος είπε ότι ήταν ενήμερος και ζήτησε τις παραιτήσεις των διοικητών. 


«Υπάρχει μια αδυναμία διοίκησης των νοσοκομείων, υπάρχει μια μεγάλη αντιπαλότητα, και οι δυο διοικήσεις δεν μπορούν να σταθούν. Είχα διαπιστώσει την αδυναμία διοίκησης στα δυο νοσοκομεία κατά την επίσκεψη μου εκεί πριν δυο μήνες, βλέποντας και τα προβλήματα. Ότι μου ζήτησαν το έκανα. Φαίνεται όμως ότι αυτοί οι δυο άνθρωποι δεν μπορούν να συνυπάρξουν, με αποτέλεσμα να υπάρχουν προβλήματα στο νομό. Ζήτησα λοιπόν τις παραιτήσεις και των δυο», υπογράμμισε ο κ. Γρηγοράκος, προσθέτοντας ότι έχει επισκεφθεί και την 6η ΥΠΕ.

«Η ανεπάρκεια των δυο διοικητών είναι δεδομένη και ζήτησα τις παραιτήσεις τους για να επιστρέψουν πίσω οι γιατροί, οι οποίοι δεν μπορούν να συνεννοηθούν με τους διοικητές», υπογράμμισε ο Αναπληρωτής Υπουργός. Συνεχίζοντας συμπλήρωσε ότι είναι έτοιμος για την αντικατάστασή τους, αν και κάτι τέτοιο είναι αρκετά δύσκολο, καθώς η συγκυβέρνηση δημιουργεί κωλύματα, εννοώντας προφανώς ότι κάποιοι διοικητές έχουν τοποθετηθεί από το ένα κόμμα και κάποιοι από το άλλο, που σήμερα κυβερνούν τη χώρα. 


Τόνισε, όμως, ότι όλα έχουν τα όριά τους και αυτές οι δεσμεύσεις είναι μέχρι ενός σημείου. «Δεν μπορώ να δεχθώ αυτή τη στιγμή ότι τα δυο νοσοκομεία, με τόσους πολλούς γιατρούς, δεν μπορούν να λειτουργήσουν. Για παράδειγμα υπάρχουν 6 ορθοπεδικοί, εκ των οποίων οι 4 διορίστηκαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Μου ζήτησαν καρδιολόγους και παθολόγους», είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο κ. Γρηγοράκος. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Σπ. Χαριτάτου ο ένας εκ των δυο διοικητών επρόκειτο να επισκεφτεί το υπουργείο για να συναντήσει τον ίδιο τον Αναπληρωτή Υπουργό. Η απάντησή του κ. Γρηγοράκου ήταν: «Ότι και να κάνει έχει πάρει ήδη την παραίτηση του».

Εν τω μεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες της ΑΙΧΜΗΣ, ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ, ζήτησε από το διευθυντή της καρδιολογικής κλινικής Μεσολογγίου, να αναλάβει την κλινική του Αγρινίου και εφόσον βρεθούν καρδιολόγοι, κάποια στιγμή θα καλυφθεί και η κλινική του Μεσολογγίου.


Το ανάρτησα από http://www.aixmi-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: