Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

ΓΚΙΚΑΣ ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ: «ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ»

Σάλος από τις δηλώσεις Χαρδούβελη για πρόωρες εκλογές και αδιάφορο ΔΝΤ

Σάλος έχει προκληθεί σχετικά με δηλώσεις που φέρεται να έχει κάνει ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών και τη στάση των δανειστών απέναντι στη χώρα.



Δημοσιεύματα ανέφεραν πως συνομιλώντας στη Βουλή με βουλευτές ο κ. Χαρδούβελης φέρεται να είπε ότι «το πιο σκληρό και αδιάλλακτο» στις διαπραγματεύσεις ήταν το ΔΝΤ και ότι οι δανειστές «δεν κάνουν βήμα πίσω και δεν τους ενδιαφέρει ποιος είναι στην εξουσία και αν θα έχουμε εκλογές το Μάρτιο».
«Δεν κάνουν βήμα πίσω και δεν τους ενδιαφέρει ποιος είναι στην εξουσία και αν θα έχουμε εκλογές τον Μάρτιο. Μπορεί να έχουμε ολοκληρώσει το 99% των δεσμεύσεών μας, όμως εκείνοι επιμένουν να γίνει και το 1% επιμένοντας ότι πρέπει να εφαρμοστούν σίγουρα μέτρα», φέρεται να είπε σε δραματικούς τόνους στους βουλευτές ο κ. Χαρδούβελης.

«Ο κ. Χαρδούβελης δεν έχει κάνει καμία αναφορά στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών» ξεκαθαρίζει το υπουργείο Οικονομικών σε ανακοίνωσή του με αφορμή τα εν λόγω δημοσιεύματα.

Όπως διευκρινίζεται στην ίδια ανακοίνωση, «σε ό,τι αφορά τη στάση των δανειστών (ο κ. Χαρδούβελης) ανέφερε απλώς ότι το ΔΝΤ εμφανίζεται αδιάφορο για το πολιτικό κλίμα στην Ελλάδα».

Το ανάρτησα από http://www.matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: