Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Κυριακή, 9 Νοεμβρίου 2014

ΟΙ "ΠΑΣΟΚοι" ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Οι «ΠΑΣΟΚοι» του ΣΥΡΙΖΑ

Πράσινοι συνδικαλιστές και πρώην «παπανδρεϊκοί» βουλευτές οδεύουν στην αγκαλιά του ΣΥΡΙΖΑ. Ποιά τάση διεκδικεί σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις.

Πρόεδροι ομοσπονδιών και μεγάλων συνδικάτων της χώρας που ανήκουν στην ΠΑΣΚΕ καθώς και πρώην βουλευτές, που υποστήριξαν τον Γιώργο Παπανδρέου συνωστίζονται στην Σοσιαλιστική Τάση του Αλέξη Μητρόπουλου στον ΣΥΡΙΖΑ, διεκδικώντας την συμμετοχή τους στα ψηφοδέλτια του κόμματος στις επερχόμενες εκλογές.


Σύμφωνα με πληροφορίες, πάνω από 500 νέες αιτήσεις έχει δεχτεί η Σοσιαλιστικά Τάση του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται ο πρώην πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Οδ. Ντρίβαλας, ο πρώην Πρύτανης Γ. Μυλόπουλος, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας των εργαζομένων στο ΙΚΑ Γ. Κυριακόπουλος και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας των Ασφαλιστικών Ταμείων Θ. Καποτάς


Σε εκδήλωση της τάσης που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη παρευρέθηκαν ο υποψήφιος δήμαρχος Αγίας Παρασκευής και πρώην συνδικαλιστής Θ. Γιαννακόπουλος, οι υποψήφιοι δήμαρχοι Περιστερίου Δ. Κελάφας και Βύρωνα Π. Κόνσουλας, πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ που ανήκαν στην Αριστερή Πρωτοβουλία του Γ. Παναγιωτακόπουλου όπως η Ζωή Καρκούλια , πρώην μέλος της κεντρικής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ και πολλοί άλλοι. 

Μέσω της Σοσιαλιστικής τάσης του Αλέξη Μητρόπουλου, φλερτάρουν με την κάθοδό τους στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ οι πρώην Παπανδρεϊκοί βουλευτές Μαρία Κυριακοπούλου (Αχαΐα), Λ. Μίχος (Β' Αθήνας) Θανάσης Γικόνογλου, υιός του ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ Μ. Γικόνογλου στην Ημαθία, και Μαρία Θεοχάρη (Καρδίτσα)

Πρόταση για να κατέλθει υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Β' Αθήνας έχει και ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ Θ. Μπαλασόπουλος, ο οποίος ακόμα δεν έχει απαντήσει.

Η Σοσιαλιστική τάση στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει να αναδειχτεί σε πόλο συσπείρωσης στελεχών που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ

Η Σοσιαλιστική τάση στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει να αναδειχτεί σε πόλο συσπείρωσης στελεχών που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ και τον χώρο της Σοσιαλδημοκρατίας. 


Στο εσωτερικό του κόμματος η Σοσιαλιστική Τάση επιδιώκει να αναδειχτεί σε τρίτο πόλο ανάμεσα στους Προεδρικούς και την Αριστερή Πλατφόρμα. Παράλληλα και σε συνεννόηση με την ηγεσία του κόμματος θα διεκδικήσει την ενισχυμένη παρουσία της στα ψηφοδέλτια του κόμματοςαλλά και στην επόμενη κοινοβουλευτική ομάδα, καθώς – όπως αναφέρουν στελέχη της τάσης- η διεύρυνση των δυνάμεων του ΣΥΡΙΖΑ θα προέλθει από κοινωνικά στελέχη που έχουν την αποδοχή των πολιτών όπως είναι συνδικαλιστές και τοπικά στελέχη που στην πλειοψηφία τους προέρχονται από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ.

Το ανάρτησα από http://www.thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: