Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου 2014

ΤΣΙΜΕΝΤΟ Ο ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ: ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Στον «Ομφαλό της Γης» ξεφυτρώνουν μεζονέτες και ξενοδοχεία, βεβηλώνοντας ένα μνημείο της Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς


Πέντεμισι χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα αυθαίρετα μέσα στον αρχαιολογικό χώρο έχουν χτιστεί στους Δελφούς. Αύριο (Πέμπτη) δικάζονται στο Εφετείο Λαμίας δύο πρώην δήμαρχοι της πόλης. Ο Παναγιώτης Καλτσής κι ο Νίκος Φουσέκης αντιμετωπίζουν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος.

Έξι χρόνια μετά την ανάκληση των οικοδομικών αδειών, τα αυθαίρετα στέκουν ακόμα όρθια στο Δελφικό τοπίο, ενώ η ζημία του ελληνικού Δημοσίου φτάνει τα 25.000.000 ευρώ, όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι. «Οι Δελφοί είναι το τοπικό ανάλογο του Βατοπεδίου, των υποβρυχίων που γέρνουν, της λίστας Λαγκάρντ που δεν θα διερευνηθεί ποτέ, όσο οι ίδιοι διαπλεκόμενοι εξακολουθούν να διοικούν τη χώρα», δηλώνει η βουλευτής του Σύριζα, Μαρία Κανελλοπούλου. «Μέσα από αυτή την υπόθεση αναδεικνύεται η διαπλοκή και η αδιαφάνεια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, που κάποιοι χρησιμοποιούν για ίδιον όφελος», λέει ο βουλευτής Γιάννης Σταθάς.  

«Είναι προκλητική η στάση αδράνειας των δικαστών», λέει η δημοτική σύμβουλος και νομικός Γιώτα Κασούτσα. «Η υπόθεση άλλαζε χέρια από ανακριτή σε ανακριτή και πήγαινε και ερχόταν από την Άμφισσα στη Λαμία. Τη λύση, όπως φαίνεται, έδωσε η εισαγγελέας Εφετών Λαμίας σε χρόνο-ρεκόρ, τέλη Νοεμβρίου με αρχές Δεκεμβρίου του 2013. Μετά από όλο αυτό το σκηνικό, είναι λογικό να υπάρχει ανησυχία και σε εμάς αλλά και στον κόσμο, για το πόσο θα θελήσουν να ενσκήψουν στην υπόθεση αυτή - ειδικά τη στιγμή που το κλίμα για τον πολιτικό κόσμο και ιδιαίτερα για τους κυβερνώντες και τους υποστηρικτές τους όλα αυτά τα χρόνια είναι βαρύ».

Το ανάρτησα από http://www.efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: