Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2014

ΘΟΥΛΗ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ: ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

 

  • «Το ΠΑΣΟΚ δεν κληρονομείται, δεν χαρίζεται και δεν τεμαχίζεται σε τιμάρια»
  • είτε λέγεται ΠΑΣΟΚ, είτε λέγεται ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη, είτε λέγεται Δημοκρατική Παράταξη
  • To ΠΑΣΟΚ ανήκει στον δημοκρατικό ελληνικό λαό. Και σε όλους, όσους με τους αγώνες και τις θυσίες της ζωής τους προσπάθησαν για ένα καλύτερο αύριο, για μια κοινωνία δικαιοσύνης, αλληλεγγύης και ανθρωπιάς, για έναν ειρηνικό και δίκαιο κόσμο με δικαιώματα και ελευθερίες.

 Βέροια 24 Νοεμβρίου

Αποτελεί θεμέλιο αξίωμα της πολιτικής, ότι πάντοτε αλλά κυρίως στις κρίσιμες στιγμές, όπως είναι οι τωρινές, τόσο για την Πατρίδα, όσο και για το ΠΑΣΟΚ, δεν έχει καμία σημασία τι νομίζουμε εμείς για τον εαυτό μας, τι πιστεύουμε "εμείς για εμάς".

Την πρωτεύουσα και καθοριστική σημασία έχει το τι νομίζουν οι άλλοι για εμάς, δηλαδή πως μας κρίνει ο Ελληνικός λαός, πως μας αξιολογούν οι πολίτες, πόσο μας πιστεύουν και πόσο μας εμπιστεύονται οι Έλληνες.Σήμερα και στην τόσο κρίσιμη αυτή στιγμή για τον τόπο και το Κίνημα μας, απέναντί μας, απέναντι στο ΠΑΣΟΚ βρίσκεται ο καθρέφτης της ελληνικής κοινωνίας, του μέλλοντος της χώρας, της ίδιας της ιστορίας. Στον καθρέφτη αυτόν δεν χωρούν οι αντικατοπτρισμοί ειδώλων κανενός «μικρόκοσμου». Ούτε του δικού μας «μικρόκοσμου», είτε λέγεται ΠΑΣΟΚ, είτε λέγεται ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη, είτε Δημοκρατική Παράταξη.

Για το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα, όλα αυτά οδηγούν στον μονόδρομο της απόλυτης προτεραιότητας σε ανοιχτές, δημιουργικές και αποτελεσματικές διαδικασίες και πολιτικές με όραμα και σχέδιο για την Ελλάδα και τους Έλληνες πολίτες, την Δίκαιη Κοινωνία και την Ελευθερία του Ανθρώπου.

Αυτό σημαίνει, ότι όλοι στο ΠΑΣΟΚ μέσα από συνεχείς θετικές υπερβάσεις του "παλιού μας εαυτού" οφείλουμε να εκπροσωπούμε με τον πιο αυθεντικό τρόπο την συνέχεια και την σύγχρονη έκφραση της αναγεννητικής και δημιουργικής πορείας της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης.

Αυτή η υποθήκη από τον Ιδρυτή μας, τον Ανδρέα Παπανδρέου, αποτελεί την μεγάλη μας δοκιμασία και ταυτόχρονα την μεγάλη πρόκληση για το παρόν και το μέλλον μας. Γιατί το ΠΑΣΟΚ, ας μην το ξεχνά κανείς μας, ιδρύθηκε για να εκφράζει και να συμβολίζει εκείνες τις πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις, που έρχονται από πολύ μακριά και θέλουν να πάνε πολύ μακριά.

Ιδρύθηκε για να εκφράζει δυνάμεις που είναι σηματοδοτημένες με ιδέες, αγώνες, προσπάθειες, κατακτήσεις, ελπίδες και προσδοκίες. Με την ανάδειξη και την διατήρηση της εθνικής μας μνήμης και των διαχρονικών χαρακτηριστικών του ελληνικού πολιτισμού. Με την ποιοτική στάση ζωής στις ιδέες, στους στόχους, στα μέσα, στις αντιλήψεις, στην νοοτροπία, στην κοινωνική πρακτική.

Κανείς μα κανείς μέσα στο ΠΑΣΟΚ δεν έχει το δικαίωμα να αγνοήσει, να σπαταλήσει, να μειώσει, να συκοφαντήσει και να χάσει τα τρία πολύτιμα "κεκτημένα" μας. Την ενότητα της δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης, την ταυτότητα και το πρόγραμμα ενός σύγχρονου, δημοκρατικού και σοσιαλιστικού Κινήματος και κυρίως την συνοχή, την προοπτική και την νικηφόρα στρατηγική του Κινήματος.

To ΠΑΣΟΚ ανήκει στον δημοκρατικό ελληνικό λαό. Και σε όλους, όσους με τους αγώνες και τις θυσίες της ζωής τους προσπάθησαν για ένα καλύτερο αύριο, για μια κοινωνία δικαιοσύνης, αλληλεγγύης και ανθρωπιάς, για έναν ειρηνικό και δίκαιο κόσμο με δικαιώματα και ελευθερίες.

«Το ΠΑΣΟΚ δεν κληρονομείται, δεν χαρίζεται και δεν τεμαχίζεται σε τιμάρια». Έχει αναρτηθεί
http://www.imerisia-ver.gr
http://www.naousanews.gr
http://www.24oresimathia.gr 
http://www.verianet.gr
http://www.makedonianews.gr
http://www.stifaka.gr
http://www.laos-epea.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: