Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Παρασκευή, 7 Νοεμβρίου 2014

ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ''ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ'': ΆΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΡΙΤΩΝΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟ... ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

Ονομάζομαι Βασίλειος Καραμαλακίδης, του Φρίξου και της Περμανθούλας.

Η Πατρίδα αυτή με πληγώνει .


Είμαι Πυρηνικός Υδραυλικός, κάτοχος BBQ , FSST POING and NCIS από το High College Of Upper Akrata.Το πραγματικό μου όνομα δεν το γνωρίζω.
 

Όταν ήμουν μικρούλης, με άφησαν στα σκαλιά μίας πολυκατοικίας και με βρήκε ο Φρίξος Καραμαλακίδης, συνταξιούχος Δημόσιος Υπάλληλος ,που τον είχε διορίσει ένας συγχωριανός του, ενωμοτάρχης της Βασιλικής Χωροφυλακής επί 21ης Απριλίου.
 

Με μεγάλωσε σαν παιδί του, με βάφτισε Βασίλη που είναι το παραδοσιακό όνομα της οικογένειας , από το αγαπημένο μας τραγούδι που περνά από γενιά σε γενιά, το ''Βασίλη κάτσε φρόνιμα να γίνεις νοικοκύρης''.
 

Πάντα πίστευα ότι οι αληθινοί μου γονείς είναι Ελβετοί , γιατί από μικρός αγαπούσα τους κούκους και τις σοκολάτες.
 

Δε θεωρώ τον εαυτό μου Έλληνα , αλλά Πολίτη του Κόσμου που έτυχε να γεννηθεί εδώ.
 

Γι αυτό δεν με ενδιαφέρει το παρελθόν, η Ιστορία, αλλά μόνο το μέλλον.
Οι άνθρωποι πρέπει να έχουν μόνο μέλλον.
 

Για να έχουμε καλό μέλλον , πρέπει να εξαφανίσουμε το Δημόσιο και τους παλιούς πολιτικούς που μας έφεραν ως εδώ.
 

Γι αυτό θα ψηφίσω '' Το Ποτάμι ''.
 

Είδα βέβαια τα βιογραφικά των υποψηφίων του και οι περισσότεροι, είτε είναι Δημόσιοι Υπάλληλοι, είτε τρώγανε χρόνια δημόσιο χρήμα - όπως ο Αρχηγός μας που ήταν στην ΕΡΤ πριν γίνει μέγκαμούουου.
 

Αλλά σάμπως κι ο πατριός που με μεγάλωσε , με σπούδασε και με έκανε τόσο σημαντικό, με λεφτά του Δημοσίου δεν τα κατάφερε ;
 

Θέλω να αγωνιστώ για να μείνουμε στην ΟΝΕ και στην Ευρωπαική Ένωση και όχι να έρθουν οι Συριζαίοι να μας κάνουν Βόρεια Κορέα.

Θέλω να γίνουμε Νότια Κορέα.
 

Βέβαια, αυτά που θέλω να κρατήσουμε, είναι αυτά που πέτυχαν το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ , αλλά δεν τους ψηφίζω γιατί είναι παλιοί.
 

Ούτε Αριστερά θα ψηφίσω ποτέ, λόγω της Κορέας. 

Ένας βασικός λόγος τέλος που θα ψηφίσω '' Το Ποτάμι '', είναι ότι το λένε όλες οι δημοσκοπήσεις και μου αρέσει να είμαι trendy. 


Μετά τις εκλογές , θα πέσω σε χειμερία νάρκη και θα ασχοληθώ και πάλι με την Πολιτική όταν θα ξαναέχουμε εκλογές.
 

Σας αφήνω τώρα, έχω αποτρίχωση,
γυμναστήριο και μετά ποτάκι. 

Μπορεί να κάνω και σεξάκι .


Άντε, καλή ψήφο !


Το ανάρτησα από το χρονολόγιο του Κρίτωνα Βασιλικόπουλου στο https://www.facebook.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: