Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Δευτέρα, 17 Νοεμβρίου 2014

ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΑΣΟΚ: «ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΑΦΙΣΑ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ»

Η Νεολαία ΠΑΣΟΚ «καταδικάζει απερίφραστα το πολιτικό μήνυμα της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ για την επέτειο του Πολυτεχνείου», όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εκδόθηκε αργά το απόγευμα της Δευτέρας.


Κατά τη Νεολαία ΠΑΣΟΚ, η αφίσα που κυκλοφορεί με κεντρικό σύνθημα «Χούντα δε γνωρίσαμε, Ούτε Δημοκρατία» είναι «ιστορικά αναληθής» και «πολιτικά απαράδεκτη».

«Είναι απορίας άξιο αν η στρέβλωση αυτή οφείλεται σε δόλο ή αμάθεια. Η ιστορική παρακαταθήκη της Αριστεράς και των Ανθρώπων της στο Ελληνικό Κοινοβούλιο δεν συνάδει με την πολιτική και ιστορική αυτή αφήγηση. Αναρωτιόμαστε αν και ο ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ., η Αξιωματική Αντιπολίτευση της χώρας που δεν έχει "ούτε Χούντα, ούτε Δημοκρατία", υιοθετεί αυτές τις απόψεις» αναφέρει η ανακοίνωση και συνεχίζει:

«Υπενθυμίζουμε ότι η Μεταπολίτευση αποτέλεσε την περίοδο εμπέδωσης της Δημοκρατίας, καθώς και της μεγάλης πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής αναδιανομής. Όλα αυτά πιστώνονται στη Μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη, στους Έλληνες Σοσιαλιστές και Δημοκράτες, όπως εκφράστηκαν μέσα από το ΠΑ.ΣΟ.Κ. Την παράταξη από αναγνώρισε την Εθνική Αντίσταση, οδήγησε στην Εθνική Συμφιλίωση, συνέδεσε την Ελλάδα με την Ευρώπη.

» Καλή η προσπάθεια κάποιων να μας κάνουν να ξεχάσουμε, ας μην παίζουν όμως με τους θεσμούς. Όποιος λαός ξεχνά την ιστορία του, είναι καταδικασμένος να την ξαναζήσει».


Το ανάρτησα από http://www.tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: