Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Ο ΠΑΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΖΗΤΗΣΕ "ΚΑΘΑΡΗ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟ ΤΑΧΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ"


Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας για εκλογές είπε ότι "δεν τις φοβόμαστε, αλλά ούτε τις θέλουμε..."

Ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Π. Κουκουλόπουλος, μιλώντας στη Βουλή, ζήτησε «καθαρή εκλογή» Προέδρου Δημοκρατίας «το ταχύτερο δυνατόν».

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ τόνισε χαρακτηριστικά ότι χρειάζεται «καθαρή εκλογή ΠτΔ το ταχύτερο δυνατό χωρίς συμφωνίες και συναλλαγές με μικρή παράταση του προγράμματος για ένα μήνα ώστε να είναι η χώρα ασφαλής».



Όσον αφορά τις εκλογές είπε ότι «δεν τις θέλουμε αλλά και δεν τις φοβόμαστε» και σημείωσε ότι «δεν χρειάζονται εκλογές για τον λόγο ότι δεν υπάρχει εναλλακτική πρόταση και στρατηγική».

«Η εναλλακτική είναι μια, αυτή που διαμόρφωσε το ΠαΣοΚ μέσα στην κρίση με τους ευρωπαίους εταίρους», πρόσθεσε, τονίζοντας ότι ως ΠαΣοΚ «δεν θα δεχθούμε παιχνίδια εις βάρος των πολιτών».

Ο κ. Κουκουλόπουλος αναφέρθηκε και στα περί «πριβέ» συνάντησης στο Κολωνάκι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλ. Τσίπρα με τις κυρίες Μαριάνα Λάτση και Γιάννα Αγγελοπούλου, κάτι που η Κουμουνδούρου έχει διαψεύσει κάνοντας λόγο για «προβοκατόρικη» ανάρτηση σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα. Το στέλεχος του ΠαΣοΚ υποστήριξε ότι υπάρχουν φωτογραφίες από την εν λόγω συνάντηση καλώντας τον κ. Τσίπρα να τις διαψεύσει «και μετά θα τις δείξουμε».


Το ανάρτησα από http://news.makedonias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: