Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Κυριακή, 7 Δεκεμβρίου 2014

Ο ΠΑΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΖΗΤΗΣΕ "ΚΑΘΑΡΗ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟ ΤΑΧΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ"


Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας για εκλογές είπε ότι "δεν τις φοβόμαστε, αλλά ούτε τις θέλουμε..."

Ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Π. Κουκουλόπουλος, μιλώντας στη Βουλή, ζήτησε «καθαρή εκλογή» Προέδρου Δημοκρατίας «το ταχύτερο δυνατόν».

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ τόνισε χαρακτηριστικά ότι χρειάζεται «καθαρή εκλογή ΠτΔ το ταχύτερο δυνατό χωρίς συμφωνίες και συναλλαγές με μικρή παράταση του προγράμματος για ένα μήνα ώστε να είναι η χώρα ασφαλής».Όσον αφορά τις εκλογές είπε ότι «δεν τις θέλουμε αλλά και δεν τις φοβόμαστε» και σημείωσε ότι «δεν χρειάζονται εκλογές για τον λόγο ότι δεν υπάρχει εναλλακτική πρόταση και στρατηγική».

«Η εναλλακτική είναι μια, αυτή που διαμόρφωσε το ΠαΣοΚ μέσα στην κρίση με τους ευρωπαίους εταίρους», πρόσθεσε, τονίζοντας ότι ως ΠαΣοΚ «δεν θα δεχθούμε παιχνίδια εις βάρος των πολιτών».

Ο κ. Κουκουλόπουλος αναφέρθηκε και στα περί «πριβέ» συνάντησης στο Κολωνάκι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλ. Τσίπρα με τις κυρίες Μαριάνα Λάτση και Γιάννα Αγγελοπούλου, κάτι που η Κουμουνδούρου έχει διαψεύσει κάνοντας λόγο για «προβοκατόρικη» ανάρτηση σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα. Το στέλεχος του ΠαΣοΚ υποστήριξε ότι υπάρχουν φωτογραφίες από την εν λόγω συνάντηση καλώντας τον κ. Τσίπρα να τις διαψεύσει «και μετά θα τις δείξουμε».


Το ανάρτησα από http://news.makedonias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: