Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Η ΑΠΟKΑΘΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΙΩΝ: ΠΑΝΤΟΛΕΩΝ ΦΛΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΑΠΛΗ ενέργεια του Γιώργου Παπανδρέου να ζητήσει από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ανοιχτό Συνέδριο με συμμετοχή του λαού, ήταν αρκετή να εκθέσει τους πάντες!


ΕΞΕΘΕΣΕ τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος έχει κουράσει το πανελλήνιο με τους τακτικισμούς του, χωρίς ποτέ να πάρει και να εφαρμόσει μια απόφαση ουσίας.

ΕΞΕΘΕΣΕ το σύνολο της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ που οργανώνει το Συνέδριο της Δημοκρατικής Παράταξης, σα να μην υπήρξε ποτέ κόμμα που ευθύνεται για την ασκηθείσα πολιτική τεσσάρων δεκαετιών!

ΕΞΕΘΕΣΕ ανεπανόρθωτα τους κυβερνητικούς εταίρους του ΠΑΣΟΚ που τάχα ανησυχούν για την απειλή αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης από τις ενέργειες του Γιώργου!

ΕΞΕΘΕΣΕ τον Σύριζα, ο οποίος τώρα δεν ξέρει τι να κάνει με τους αντιβενιζελικούς ψηφοφόρους που μέχρι την επανεμφάνιση Γιώργου προτιμούσαν τον Αλέξη.

ΑΛΛΑ περισσότερο απ” όλους εξέθεσε την δημοσιογραφική ελίτ της χώρας, η οποία δε μπορεί να χωνέψει πώς γίνεται και τόση απαξίωση που επιφύλαξε για τον Γιώργο, τέσσερα χρόνια τώρα, δεν της βγαίνει στο τέλος!

ΟΛΟΙ αυτοί μαζί ψελλίζουν τώρα κάποιες ηλίθιες στερεοτυπίες για τις ευθύνες του Γιώργου, καραμέλες όμως που δεν έχουν πια καμία νοστιμιά.

Η ΑΠΛΗ ενέργεια του Γιώργου να ζητήσει το αυτονόητο για το κόμμα του, αναστάτωσε τους πάντες και τα πάντα. Κι αυτό σημαίνει ότι, κάθε άλλο, παρά Γιωργάκης είναι!

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ: ΠΑΝΤΟΛΕΩΝ ΦΛΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

... γεννήθηκε στη Μυρτιά της Αιτωλίας το 1955. Eίναι εκδότης και δημοσιογράφος της εβδομαδιαίας εφημερίδας «Αναγγελία». Ιδρυτής και βασικός συντάκτης των περιοδικών «Αραμπάς» (1991 - 1997), «Ο.μέγα» (1998 και 1999), «Στρατόσφαιρα» (1999 και 2000), «Ρεύμα» (2002) και «ΑγοράΖην» (2004 - 2008).
 Το ανάρτησα από http://agriniovoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: