Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Τετάρτη, 3 Δεκεμβρίου 2014

Η ΑΠΟKΑΘΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΙΩΝ: ΠΑΝΤΟΛΕΩΝ ΦΛΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΑΠΛΗ ενέργεια του Γιώργου Παπανδρέου να ζητήσει από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ανοιχτό Συνέδριο με συμμετοχή του λαού, ήταν αρκετή να εκθέσει τους πάντες!


ΕΞΕΘΕΣΕ τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος έχει κουράσει το πανελλήνιο με τους τακτικισμούς του, χωρίς ποτέ να πάρει και να εφαρμόσει μια απόφαση ουσίας.

ΕΞΕΘΕΣΕ το σύνολο της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ που οργανώνει το Συνέδριο της Δημοκρατικής Παράταξης, σα να μην υπήρξε ποτέ κόμμα που ευθύνεται για την ασκηθείσα πολιτική τεσσάρων δεκαετιών!

ΕΞΕΘΕΣΕ ανεπανόρθωτα τους κυβερνητικούς εταίρους του ΠΑΣΟΚ που τάχα ανησυχούν για την απειλή αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης από τις ενέργειες του Γιώργου!

ΕΞΕΘΕΣΕ τον Σύριζα, ο οποίος τώρα δεν ξέρει τι να κάνει με τους αντιβενιζελικούς ψηφοφόρους που μέχρι την επανεμφάνιση Γιώργου προτιμούσαν τον Αλέξη.

ΑΛΛΑ περισσότερο απ” όλους εξέθεσε την δημοσιογραφική ελίτ της χώρας, η οποία δε μπορεί να χωνέψει πώς γίνεται και τόση απαξίωση που επιφύλαξε για τον Γιώργο, τέσσερα χρόνια τώρα, δεν της βγαίνει στο τέλος!

ΟΛΟΙ αυτοί μαζί ψελλίζουν τώρα κάποιες ηλίθιες στερεοτυπίες για τις ευθύνες του Γιώργου, καραμέλες όμως που δεν έχουν πια καμία νοστιμιά.

Η ΑΠΛΗ ενέργεια του Γιώργου να ζητήσει το αυτονόητο για το κόμμα του, αναστάτωσε τους πάντες και τα πάντα. Κι αυτό σημαίνει ότι, κάθε άλλο, παρά Γιωργάκης είναι!

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ: ΠΑΝΤΟΛΕΩΝ ΦΛΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

... γεννήθηκε στη Μυρτιά της Αιτωλίας το 1955. Eίναι εκδότης και δημοσιογράφος της εβδομαδιαίας εφημερίδας «Αναγγελία». Ιδρυτής και βασικός συντάκτης των περιοδικών «Αραμπάς» (1991 - 1997), «Ο.μέγα» (1998 και 1999), «Στρατόσφαιρα» (1999 και 2000), «Ρεύμα» (2002) και «ΑγοράΖην» (2004 - 2008).
 Το ανάρτησα από http://agriniovoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: