Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2014

ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ, ΓΥΡΙΖΕΙ ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Έτοιμος για… αναχώρηση από τις Βρυξέλλες είναι ο Μανόλης Γλέζος, κι ας έκατσε μόλις έξι μήνες.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, όπως αποκάλυψε χθες η εφημερίδα «Αυγή», έχει νοικιάσει σπίτι στη βελγική πρωτεύουσα με συμβόλαιο ως τον Μάρτιο, καθώς σκοπεύει –αν όντως δεν εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας- να αφήσει τη μουντή ατμόσφαιρα των Βρυξελλών και να γυρίσει στην εσωτερική πολιτική ζωή. 


Και μάλιστα, όχι ως υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας σε εκλόγιμη θέση, αλλά είτε ως υποψήφιος στις αγαπημένες του Κυκλάδες (αφού έλκει την καταγωγή του από την Νάξο και την Πάρο) είτε σε κάποια μονοεδρική περιφέρεια που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει εκλέξει βουλευτή. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, πάντως, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συζητεί το Επικρατείας μόνο αν τεθεί σε μη εκλόγιμη θέση, καθώς ουδέποτε του άρεσε να είναι «διορισμένος». Σε συνεννόηση, λοιπόν, με την Κουμουνδούρου, θα θελήσει να επιστρέψει στις Κυκλάδες, με την φιλοδοξία να εκλεγούν εκεί 3 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, από έναν που έχει εκλεγεί σήμερα.

Σημειωτέον ότι οι Κυκλάδες είναι είναι περιφέρεια τετραεδρική, κάτι που σημαίνει ότι βοηθούντος του μπόνους των 50 εδρών, ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει οπωσδήποτε δύο έδρες και είναι πολύ πιθανό να καταλάβει και την τρίτη…

Το ανάρτησα από http://www.matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: