Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Σάββατο, 6 Δεκεμβρίου 2014

ΕΝΩ Ο ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΉΡΘΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ...ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΑΝ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΚΑΙ ΈΦΤΑΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ!

Στην δεύσμευση μεγάλων περιοχών του Αιγαίου στις "καυτές" ζώνες των οποίων τον έλεγχο διεκδικεί η Τουρκία, προχώρησε το τουρκικό Γενικο Επιτελίο λίγο πριν την αναχώρηση του Τούρκου πρωθυπουργού Α.Νταβούτογλου για το - πραγματικά κωμικό αν δεν ήταν τραγικό - "Ανώτατο Συμβούλιου Συνεργασίας Ελλάδας-Τουρκίας"!
Οπως αναφέρουν ασφαλείς πηγες από το ΓΕΕΘΑ στο defencenet.gr με σχετικές NAVTΕΧ δεσμεύθηκαν θαλάσσιες περιοχές στον Βορρά στον Κόλπο Ξηρού, βορείως της Λήμνου και κοντά στα παράλια της Θράκης, στο νοτιοανατολικό Αιγαίο γύρω από την Μεγίστη και το ομώνυμοτου νησιού (Ρω, Στρογγύλη) και τα τουρκικά σκάφη κυριολεκτικά "γλύφουν" τα βράχια του νησιού, ενώ είχαμε και 23 παραβιάσεις των εναέριων συνόρων μας στο πλαίσιο αυτών των ασκήσεων!
Οπως αναφέρουν οι πηγές του ΓΕΕΘΑ αυτή την στιγμή διψήφιος αριθμός μονάδων επιφανείας και υποβρυχίων, μετέχουν στις ασκήσεις αυτές.
Είναι η πρώτη φορά που το τουρκικό Γενικό Επιτελείο προχωρά στην δέσμευση μεγάλων περιοχών και στην διενέργεια ασκήσεων διαρκούντος του "Συμβουλίου Συνεργασίας", κάτι που καταδεικνύει που ακριβώς "γράφουν" την ελληνοτουρκική συνεργασία στην Αγκυρα...
 
 
Το ανάρτησα από http://www.defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: