Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Σάββατο, 6 Δεκεμβρίου 2014

ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΑΦΟΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ: ΜΕΛΕΤΗ ΠΥΡΑΜΙΔΙΚΗΣ ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΛΟΦΟ ΚΑΣΤΑ

α) «ΠΙΘΑΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΑΦΗΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ» β) «ΜΕΛΕΤΗ ΕΦΙΚΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤEΤΑΓΜΕΝΕΣ WGS84 : 40°50’35Β 23°51’13Α – ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ – ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ » γ) «ΜΕΛΕΤΗ - ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΟΤΙ Η ΠΥΡΑΜΙΔΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΛΟΦΟ ΚΑΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΙΑΔΕΔΟΜΕΝΟ ΕΔΑΦΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ» 
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΕΛΕΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΟΧΥΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣτο 1ο βίντεο του ΕΝΑ Channel η πυραμιδική εδαφική οντότητα φαίνεται από το χρονικό σημείο:
00:07 έως 00:45
1o video ENA Channel
 Στο 2ο βίντεο του ΕΝΑ Channel η πλαγία της πυραμιδικής εδαφικής οντότητας φαίνεται από το χρονικό σημείο: 00:35 έως 00:52, ενώ από το χρονικό διάστημα 01:20 έως 01:52 υπάρχει μακρυνό πλάνο της.
2o video ENA Channel

Το ανάρτησα από http://amphipoly-pyramid-hunter.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: