Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Σάββατο, 24 Ιανουαρίου 2015

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ:"ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ;"

Παρά την κρίση,το ΠΑΣΟΚ κατάφερε να κρατήσει όρθιο το ΕΣΥ,τη μεταρρύθμιση δηλαδή που είναι ταυτισμένη μαζί του,όσο καμιά άλλη. Τα προβλήματα όμως,παραμένουν και αυτά. Και μαζί με αυτά παραμένει και η ταλαιπωρία του κόσμου.Κατά τη γνώμη μου απαιτούνται οι εξής αλλαγές:


1. Αντικειμενική αξιολόγηση όλων των μονάδων υγείας,στη βάση των πεπραγμένων τους.


2. Πλήρης μεταφορά όλων των δομών πρωτοβάθμιας υγείας στους δήμους,με συμμετοχή και ιδιωτών υγειονομικών. Μεταφορά των δευτεροβάθμιων μονάδων υγείας στις περιφέρειες.


3. Παροχή νοσοκομειακών υπηρεσιών,μόνο μετά από παραπομπή από πρωτοβάθμια μονάδα ή από το ΕΚΑΒ.


4. Αποπροσωποποίηση της ¨πορείας¨ του πολίτη στο σύστημα υγείας. Οι αναγκαίες παραπομπές και πράξεις να ειναι ¨αυτοματοποιημένες¨.


5. Μετατροπή του ΚΕΣΥ σε εθνικό οργανισμό πιστοποίησης μονάδων υγείας και μελέτη-εφαρμογή,επιτέλους,ενός ολοκληρωμένου υγειονομικού χάρτη,με ένταξη σε αυτόν και του ιδιωτικού τομέα.


6. Καθιέρωση επιστημονικών πρωτοκόλλων, παντού.


7. Κατάργηση των εισφορών για νοσοκομειακή και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και ελεύθερη πρόσβαση στο δημόσιο σύστημα υγείας.


8. Ανάπτυξη του υγειονομικού τουρισμού.

ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΙΑΤΡΟΣ
ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΣΟΚ Α΄ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: