Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

ΘΟΥΛΗ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ: «ΤΑ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ...ΤΩΝ ΜΙΜΗΤΩΝ ΤΟΥ "ΚΕΝΟΥ" ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΝΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ»

ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 13.2.2015 ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Οι έντονοι προβληματισμοί, οι δικαιολογημένες αγωνίες και αναζητήσεις, σε αυτήν την κατά κυριολεξία οριακή στιγμή του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος, που διασφαλίζουν την ενότητα, την προοπτική και την φυσιογνωμία μας και κατοχυρώνουν την μετεξέλιξή του και την επανίδρυσή του, ώστε να ξαναγίνει νικηφόρο
και ελπιδοφόρο για τον Λαό και την Πατρίδα αποτελούν τις πράξεις της προσωπικής και συλλογικής ευθύνης μας. Τις αντικειμενικές πράξεις της δημοκρατικής ηθικής. Τα τελετουργικά παιχνίδια και η κοπτοραπτική των επικρατούντων αντιλήψεων των μιμητών του "Κενού" βρίσκονται σε αναντιστοιχία με τις ζωτικές ανάγκες του ΠΑΣΟΚ.

Είναι παραλογισμός να νομίζει ο οποιοσδήποτε ότι τα όποια αδιέξοδα, είτε γιατί δεν εκλέχτηκε βουλευτής είτε γιατί έχασε τον υπουργικό, τον δημαρχιακό...κτλ.. θώκο είτε δεν ικανοποιείται πια επαρκώς ή καθόλου ούτε η εξουσιολαγνεία του αλλά και η ανώτερη αυτής βαθμίδα... εξουσιομανία του, μπορεί να τα μετατρέπει, με περισσή ανευθυνότητα και υπέρμετρο ναπολεόντειο θράσος σε προβλήματα και αδιέξοδα του ΠΑΣΟΚ.


Το αναρτησα από https://www.facebook.com και https://www.facebook.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: