Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου 2015

ΘΟΥΛΗ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ: «ΤΑ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ...ΤΩΝ ΜΙΜΗΤΩΝ ΤΟΥ "ΚΕΝΟΥ" ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΝΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ»

ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 13.2.2015 ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Οι έντονοι προβληματισμοί, οι δικαιολογημένες αγωνίες και αναζητήσεις, σε αυτήν την κατά κυριολεξία οριακή στιγμή του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος, που διασφαλίζουν την ενότητα, την προοπτική και την φυσιογνωμία μας και κατοχυρώνουν την μετεξέλιξή του και την επανίδρυσή του, ώστε να ξαναγίνει νικηφόρο
και ελπιδοφόρο για τον Λαό και την Πατρίδα αποτελούν τις πράξεις της προσωπικής και συλλογικής ευθύνης μας. Τις αντικειμενικές πράξεις της δημοκρατικής ηθικής. Τα τελετουργικά παιχνίδια και η κοπτοραπτική των επικρατούντων αντιλήψεων των μιμητών του "Κενού" βρίσκονται σε αναντιστοιχία με τις ζωτικές ανάγκες του ΠΑΣΟΚ.

Είναι παραλογισμός να νομίζει ο οποιοσδήποτε ότι τα όποια αδιέξοδα, είτε γιατί δεν εκλέχτηκε βουλευτής είτε γιατί έχασε τον υπουργικό, τον δημαρχιακό...κτλ.. θώκο είτε δεν ικανοποιείται πια επαρκώς ή καθόλου ούτε η εξουσιολαγνεία του αλλά και η ανώτερη αυτής βαθμίδα... εξουσιομανία του, μπορεί να τα μετατρέπει, με περισσή ανευθυνότητα και υπέρμετρο ναπολεόντειο θράσος σε προβλήματα και αδιέξοδα του ΠΑΣΟΚ.


Το αναρτησα από https://www.facebook.com και https://www.facebook.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: