Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2015

ΛΟΥΚΑ ΚΑΤΣΕΛΗ: ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ


"Η ανάληψη των καθηκόντων μας γίνεται σε μία ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για τον τόπο, και είναι κοινή μας επιδίωξη να συνεχιστεί αυτή η μακρόχρονη παράδοση ώστε να δημιουργήσουμε έναν ισχυρό Όμιλο που θα πρωταγωνιστεί στην
Ελλάδα και διεθνώς", αναφέρουν σε κοινό τους μήνυμα στους εργαζόμενους του ομίλου της Εθνικής Τράπεζας η νέα πρόεδρος Λούκα Κατσέλη και ο νέος διευθύνων σύμβουλος Λεωνίδας Φραγκιαδάκης.

"Το Ανθρώπινο Δυναμικό, όλες και όλοι εσείς, αποτελείτε το σημαντικότερο περιουσιακό στοιχείο της Τράπεζας και του Ομίλου μας. Είστε οι σταθεροί μας συνεργάτες, που με τον επαγγελματισμό, την υψηλή κατάρτιση και την αφοσίωσή σας, θα συμβάλλετε καθοριστικά, ώστε να φέρουμε σε πέρας το έργο μας" αναφέρουν στο κοινό τους μήνυμα.

Η Εθνική Τράπεζα και ο Όμιλος σύμφωνα με την νέα Διοίκηση έχουν, ως στόχο:

• να εξακολουθήσουν να είναι κερδοφόροι, δυναμικοί και φερέγγυοι προς όφελος τόσο των Μετόχων, Πελατών και Εργαζομένων όσο και του γενικότερου δημοσίου συμφέροντος.


• να συνεχίσουν να είναι πρότυπο χρηστής εταιρικής διακυβέρνησης με διαφάνεια, λογοδοσία, στηριζόμενοι σε ισχυρούς μηχανισμούς ελέγχου και αποτελεσματικής διοίκησης σε όλα τα επίπεδα.


• να διαδραματίσουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην παραγωγική και κοινωνική ανασυγκρότηση της χώρας και στον τεχνολογικό μετασχηματισμό της ελληνικής οικονομίας, χρηματοδοτώντας και στηρίζοντας βιώσιμες επιχειρήσεις που μπορούν να επανεκκινήσουν την οικονομία, να ενισχύσουν στις εξαγωγές, να τονώσουν τις επενδύσεις και να δημιουργήσουν προστιθέμενη αξία και θέσεις εργασίας στη χώρα.


• να συνεχίσουν και να διευρύνουν την τεράστια παράδοση και παρακαταθήκη στον τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Το ανάρτησα από http://www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: