Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2015

ΣΤΗΝ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ Η ΛΟΥΚΑ ΚΑΤΣΕΛΗ: Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ EURO50 GROUP


Στην Φρανκφούρτη θα μεταβεί σήμερα η πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Τράπεζας Λούκα Τ. Κατσέλη, όπου θα συμμετέχει στις εργασίες του Euro50 Group με θέμα: «Monetary Policy in Times of Turbulence».


Σύμφωνα με πηγές της Τράπεζας, οι φετινές εργασίες του Euro50 Group θα επικεντρωθούν σε ζητήματα νομισματικής πολιτικής, ιδίως της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, στο πλαίσιο της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης.

Σημειώνεται πως η κα Κατσέλη, η οποία είναι μέλος του Euro50 Group, θα μιλήσει κατά την αποψινή εναρκτήρια συζήτηση, ενώ αύριο θα συμμετέχει σε δείπνο κατά το οποίο κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Διοικητής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) κ. Mario Draghi.

Στις εργασίες θα παραστούν, μεταξύ άλλων και θα μιλήσουν, ο Πρόεδρος του Euro-50 και πρώην Υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας κ. Edmond Alphandery, η Γαλλίδα Ευρωβουλευτής κα Sylvie Goulard, ο πρόεδρος της JPMorganChase International και πρώην Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας του Ισραήλ κ. Jacob A. Frenkel, το μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της ΕΚΤ κ. Peter Praet, ο Διευθυντής του Center for European Policy Studies (CEPS) κ. Daniel Gros, ο πρόεδρος της Societe General κ. Lorenzo Bini-Smaghi, ο Chief Economist του Υπουργείου Οικονομίας τηε Γερμανίας κ. Jeromin Zettelmeyer, ο Senior Fellow στο John Hopkins University και πρώην Αναπλ. Γενικός Διευθυντής του ΔΝΤ κ. John Lipsky, o πρόεδρος του Center for Financial Studies του Goethe University και πρώην μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της ΕΚΤ κ. Otmar Issing, οι καθηγητές Richard Portes (London Business School), Allan H. Meltzer (Hoover Institute), Λουκάς Τσούκαλης (Hellenic Foundation for European & Foreign Policy) κ.α.

Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι το Euro50 Group αποτελείται από ομάδα επιφανών προσωπικοτήτων από την Ευρώπη, τέως υπουργών, επικεφαλής χρηματοπιστωτικών οργανισμών και πανεπιστημιακών που παρακολουθεί από κοντά και υποβάλει τεκμηριωμένες προτάσεις σχετικά με την πορεία και την ανάπτυξη της Ευρωζώνης.


Το ανάρτησα από http://www.tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: