Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Τρίτη, 14 Απριλίου 2015

Ο ΈΛΛΗΝΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΑ ΣΤΙΣ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ

Τον πρόεδρο των ΗΠΑ αναμένεται να συναντήσει ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης στις 16 Απριλίου και την τελετή εορτασμού της Ελληνικής Ανεξαρτησίας που φιλοξενεί παραδοσιακά ο Λευκός Οίκος.


Ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών, ο οποίος θα βρεθεί στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ για την εαρινή Σύνοδο του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας, θα είναι πιθανότατα ο εκπρόσωπος της ελληνικής κυβέρνησης στην καθιερωμένη τελετή για τον εορτασμό της Ελληνικής Ανεξαρτησίας που θα φιλοξενήσει ο Αμερικανός πρόεδρος.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης, ήταν προγραμματισμένο να μιλήσει σε εκδήλωση του ιδρύματος Brookings, η οποία ήταν αρχικά προγραμματισμένη για την ίδια ώρα με εκείνη της εκδήλωσης του Λευκού Οικού.

Ακριβώς γι αυτόν τον λόγο, το Brookings, ανακοίνωσε ότι η ομιλία Βαρουφάκη μετατίθεται μιάμιση ώρα νωρίτερα. Κάτι που σημαίνει ότι θα πραγματοποιηθεί ακριβώς μετά από εκείνη του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Έτσι ο Υπουργός Οικονομικών, θα έχει την ευκαιρία για ολιγόλεπτη κουβέντα με τον Αμερικανό πρόεδρο, αλλά και τον αντιπρόεδρο Μπάιντεν, σε μια κρίσιμη συγκυρία για την πορεία των διαπραγματεύσεων της Αθήνας με τους θεσμούς.

Το ανάρτησα http://www.topontiki.gr Πηγή: kathimerini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: