Σάββατο 25 Απριλίου 2015

ΘΟΥΛΗ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ: ΉΤΑΝ Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΗΜΑΘΙΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2009

Και όταν ... ο εθνικός εργολάβος στον νομό μου την Ημαθία ήθελε να κατασκευάσει την ΜΕΑ (Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων)- ΧΥΤΥ (Χώρος Υγιεινομικής Ταφής Υπολειμμάτων) στην θέση "12" 

και γραμματέας του ΕΣ ΠΑΣΟΚ ήταν ο κύριος Γιάννης Ραγκούσης: Στην επίσκεψή του στην Ημαθία με τον θεσμικό του ρόλο και στην σύσκεψη που ακολούθησε με τους φορείς του Νομού, γι΄αυτό το θέμα, που ταλάνιζε την τοπική κοινωνία και ούσα το μοναδικό μέλος του Εθνικού Συμβουλίου από το
νομό, που θεσμικά, δημόσια και με καθημερινές παρεμβάσεις είπα το μεγάλο αυτονόητο ΟΧΙ στην κατασκευή αυτού του έργου..., γιατί μόνο τον "εθνικό" εργολάβο θα ωφελούσε και τους κάθε λογής θιασώτες και οπαδούς του και κανέναν πολίτη της Ημαθίας, ο Ραγκούσης με τον τότε βουλευτή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και τον τότε Γραμματέα της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ημαθίας μου απαγόρευαν!!!... να κάτσω στο πάνελ μαζί τους τόσο στην διαδικασία για την ΜΕΑ- ΧΥΤΥ συμφερόντων "Ηλέκτωρ" του Μπόμπολα, όσο και στην κομματική διαδικασία που ακολούθησε.

Φυσικά αντιστάθηκα με κάθε τρόπο!...

Το αποτέλεσμα ήταν στις εθνικές εκλογές του 2009 να είμαι η μοναδική περίπτωση πανελλαδικά, που "κόπηκα" αντικαταστατικά, ως εκλεγμένο μέλος του Εθνικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας... Την επιτροπή αποτελούσαν ο Ραγκούσης με τον Ημαθιάρχη Χρυσοχοϊδη, επί προεδρίας Γιώργου Παπανδρέου, και Φίλιππου Πετσάλνικου υπεύθυνου συγκρότησης ψηφοδελτίων. Η Βάρτζελη συνηγόρησε με τους προαναφερόμενους. Ο Ρέππας δεν μίλησε. Και ο Σπυρόπουλος επίσης.

Ας σημειωθεί ότι στα 3 γκάλοπ, που είχε κάνει το ΠΑΣΟΚ πριν την συγκρότηση των ψηφοδελτίων ... τα 2 από αυτά με φέρνανε στην πρώτη θέση. Το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Ημαθία στις εθνικές εκλογές του 2009 ήταν το πανομοιότυπο ψηφοδέλτιο του 2007. 


"Ηταν η ανανέωση που επαγγέλθηκαν, οι σύντροφοι... σύντροφοι!"

Αναρτημένο σχόλιο στο fb https://www.facebook.com/x.sidiropoulou

Δεν υπάρχουν σχόλια: