Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Σάββατο, 25 Απριλίου 2015

ΘΟΥΛΗ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ: ΉΤΑΝ Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΗΜΑΘΙΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2009

Και όταν ... ο εθνικός εργολάβος στον νομό μου την Ημαθία ήθελε να κατασκευάσει την ΜΕΑ (Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων)- ΧΥΤΥ (Χώρος Υγιεινομικής Ταφής Υπολειμμάτων) στην θέση "12" 

και γραμματέας του ΕΣ ΠΑΣΟΚ ήταν ο κύριος Γιάννης Ραγκούσης: Στην επίσκεψή του στην Ημαθία με τον θεσμικό του ρόλο και στην σύσκεψη που ακολούθησε με τους φορείς του Νομού, γι΄αυτό το θέμα, που ταλάνιζε την τοπική κοινωνία και ούσα το μοναδικό μέλος του Εθνικού Συμβουλίου από το
νομό, που θεσμικά, δημόσια και με καθημερινές παρεμβάσεις είπα το μεγάλο αυτονόητο ΟΧΙ στην κατασκευή αυτού του έργου..., γιατί μόνο τον "εθνικό" εργολάβο θα ωφελούσε και τους κάθε λογής θιασώτες και οπαδούς του και κανέναν πολίτη της Ημαθίας, ο Ραγκούσης με τον τότε βουλευτή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και τον τότε Γραμματέα της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ημαθίας μου απαγόρευαν!!!... να κάτσω στο πάνελ μαζί τους τόσο στην διαδικασία για την ΜΕΑ- ΧΥΤΥ συμφερόντων "Ηλέκτωρ" του Μπόμπολα, όσο και στην κομματική διαδικασία που ακολούθησε.

Φυσικά αντιστάθηκα με κάθε τρόπο!...

Το αποτέλεσμα ήταν στις εθνικές εκλογές του 2009 να είμαι η μοναδική περίπτωση πανελλαδικά, που "κόπηκα" αντικαταστατικά, ως εκλεγμένο μέλος του Εθνικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας... Την επιτροπή αποτελούσαν ο Ραγκούσης με τον Ημαθιάρχη Χρυσοχοϊδη, επί προεδρίας Γιώργου Παπανδρέου, και Φίλιππου Πετσάλνικου υπεύθυνου συγκρότησης ψηφοδελτίων. Η Βάρτζελη συνηγόρησε με τους προαναφερόμενους. Ο Ρέππας δεν μίλησε. Και ο Σπυρόπουλος επίσης.

Ας σημειωθεί ότι στα 3 γκάλοπ, που είχε κάνει το ΠΑΣΟΚ πριν την συγκρότηση των ψηφοδελτίων ... τα 2 από αυτά με φέρνανε στην πρώτη θέση. Το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Ημαθία στις εθνικές εκλογές του 2009 ήταν το πανομοιότυπο ψηφοδέλτιο του 2007. 


"Ηταν η ανανέωση που επαγγέλθηκαν, οι σύντροφοι... σύντροφοι!"

Αναρτημένο σχόλιο στο fb https://www.facebook.com/x.sidiropoulou

Δεν υπάρχουν σχόλια: