Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Τρίτη, 28 Απριλίου 2015

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ


Σφοδρή κριτική για τα όσα είπε στη συνέντευξη που έδωσε χθες τη νύχτα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, άσκησε από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

Μεταξύ άλλων είπε:«Είναι αδιανόητο ένας πρωθυπουργός λίγο πριν το τέλος της διαπραγμάτευσης να επιτίθεται στους εταίρους, να αποκαλεί τους αρχηγούς τρόικα εσωτερικού και να θέτει θέμα δημοψηφίσματος.
Μας είπε ότι παραπλανήθηκε από τον Ντράγκι και για αυτό είπε ψέματα στο λαό. Μας είπε ψέματα. Τίποτα τέτοιο δεν συνέβη. Ο κ. Τσίρπας παραπλάνησε το κόμμα του και τον ελληνικό λαό, δηλαδή τους εξαπάτησε.


Ο κ. Τσίπρας βλέπει παντού υπονομευτές της προσπάθειάς του και μόνη καλή την κυρία Μέρκελ στον ώμο της οποίας γέρνει.
Κατηγορεί εμάς για Τρόικα εσωτερικού, αυτός που δεν ψήφισε καμία ρύθμιση επί δικής μας διακυβέρνησης, μας κατηγορούσε σε καθημερινή βάση και έλεγε ότι δεν έχουμε δικαίωμα να βάλουμε καμιά υπογραφή για κανένα νομοσχέδιο και καμία συμφωνία.


Από τη μια αποκαλεί τον Σαμαρά τρόικα εσωτερικού και από την άλλη αναφέρει ότι υπάρχει αμοιβαία πολιτική εκτίμηση στο πρόσωπο του κ. Καραμανλή. Προσπαθεί να εκμεταλλευτεί και να αξιοποιήσει τον κ. Καραμανλή προσπαθεί να τον προβοκάρει και ελπίζω ο Καραμανλής να απαντήσει.


Μιλάει για δημοψήφισμα, δημοψήφισμα τι; Δημοψήφισμα Καννών; Ακολουθεί την πορεία του Γιώργου Παπανδρέου. Δεν υπάρχει δημοψήφισμα. Με του που θα ανακοινωθεί θα καταστραφεί η χώρα και η οικονομία τους. Υπέγραψαν την παράταση του Μνημονίου, την κρύβουν από τη βουλή και έρχονται τώρα σαν τις μωρές παρθένες να λένε ότι εξαπατηθήκαμε.


Χθες το βράδυ ο Τσίπρας ευνούχισε τον Γιάνη Βαρουφάκη. Μιλάει για δημοψήφισμα με τι ερώτημα; Θα είναι δημοψήφισμα ρήξης, επί της συμφωνίας, τι έχει στο μυαλό του;
Με το δημοψήφισμα η χώρα θα καταστραφεί. Ο κ. Τσίπρας εχει μια επιλογή. Να προσχωρήσει στη δική μας πολιτική. Να ζητήσει συγνώμη από το λαό και να το κάνει όσο νωρίτερα γίνεται».

Βούτσης: Αυτή η κυβέρνηση δεν θα γίνει παρένθεση

Ανταπαντώντας στον κ. Βενιζέλο εκ μέρους της κυβέρνησης, ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης επανέλαβε ότι τα κόμματα της αντιπολίτευσης ποντάρουν στο σενάριο της αριστερής παρένθεσης, «Απέτυχε το πρώτο στάδιο της ασφυξίας. Θα πέσετε και πάλι έξω. Αυτή η κυβέρνηση δεν θα γίνει παρένθεση.Ο λαός μας στηρίζει έστω και αν κάνουμε υποχωρήσεις όσο και αν εσείς και το κοινό γραφείο του καρτέλ της ενημέρωσης επιχειρείτε να απαξιώσετε πρόσωπα όπως συνέβη με τον Γιάνη Βαρουφάκη. Η κυβέρνηση στηρίζει τον κ. Βαρουφάκη».
 

Το ανάρτησα από http://www.iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: