Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Πέμπτη, 30 Απριλίου 2015

ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ: ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ Η ΆΤΑΚΤΗ ΦΥΓΗ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΆΒΑΤΟ, ΟΥΤΕ Η ΒΙΑΙΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΒΙΑΣ

ΘΕΡΜΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ
Την πρώτη του δημόσια τοποθέτηση για όσα συνέβησαν στα Εξάρχεια έκανε σήμερα από τη Βουλή ο Γιάννης Βαρουφάκης, κατά την παρουσία του στην Ολομέλεια για τη συζήτηση επίκαιρων ερωτήσεων.

Μάλιστα, μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο κ. Βαρουφάκης είπε πως πήγε και χθες στα Εξάρχεια για ένα ποτό!
Αφού ευχαρίστησε όλους τους βουλευτές οι οποίοι καταδίκασαν το επεισόδιο και του εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους ο κ. Βαρουφάκης επέμεινε πως ήταν σωστή η κίνησή του να συνομιλήσει με όσους του «επιτέθηκαν» και να μην το βάλει στα πόδια: «Όλοι μας είμαστε ταγμένοι στον δύσκολο αγώνα αλλά και στην τεράστια ανάγκη να μην ψάχνουμε εύκολες λύσεις για την καταπολέμηση της βίας. Λύση δεν είναι ούτε η άτακτη φυγή, ούτε το άβατο, ούτε η βίαιη καταστολή της βίας» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βαρουφάκης.

Νωρίτερα είχαν προηγηθεί δηλώσεις συμπαράστασης προς το πρόσωπο του υπουργού Οικονομικών. Ο Ε΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής Σπύρος Λυκούδης δήλωσε: «Τέτοιες επιθέσεις είναι κατά της δημοκρατίας. Εύχομαι και ελπίζω να μην έχουν συνέχεια τέτοιες ενέργειες», επεσήμανε ο κ. Λυκούδης, μόλις ο Γιάννης Βαρουφάκης εμφανίστηκε στην Ολομέλεια της Βουλής προκειμένου να απαντήσει σε επίκαιρες ερωτήσεις βουλευτών.

Το ίδιο έκανε και η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλη που καταδίκασε την επίθεση εναντίον του υπουργού ενώ του εξέφρασε και κατ ιδίαν την συμπαράσταση της πλησιάζοντας το υπουργικό έδρανο όπου καθόταν ο κ. Βαρουφάκης.Το ανάρτησα από http://www.iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: