Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Δευτέρα, 20 Απριλίου 2015

ΘΟΥΛΗ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ: ΈΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΆΓΡΑΦΕΣ ΆΔΕΙΕΣ... ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΥΣΤΩ

Και δεν μας φτάνουν όλα... έχουμε και τις "άγραφες άδειες!!!!!!!!!" που "εγκρίνονται" και χαρίζονται... εν κρυπτώ και παραβύστω... Κάνοντας τον γαλαντόμο επικεφαλή εύρυθμο ρυθμιστή των σχεδίων των ανωτέρων του (άπαντες φίλοι του Ημαθιάρχη και κάποιος ήταν και γαμπρός από το διπλανό χωριό ) που κάνουν τα στραβά μάτια...


Καθότι και ο/η σύζυγος είναι εκ των ευνοημένων "φίλων" του Ημαθιάρχη... κι όλοι οι υπόλοιποι μαζί υπάκουοι υπήκοοι του ιδίου του και των κλώνων του.
 

Νομίζουν δε πως "η επαναλαμβανόμενη ανάρμοστη συμπεριφορά στον τόπο εργασίας, η σκόπιμη υπονόμευση κάποιου, η εμπάθεια και η ειδική αρνητική μεταχείριση κάποιου, η δυσφήμιση ενός ατόμου, ο κοινωνικός αποκλεισμός, ο εργασιακός αποκλεισμός, η επαναλαμβανόμενη προσβολή της προσωπικότητας, οι κίνδυνοι της υγείας μαζί με περιστατικά εντεταλμένων αναρμόδιων γιατρών να παραβιάζουν και το οικιακό άσυλο ...η εχθρική συμπεριφορά, η κατασκοπεία, η καταδίωξη κ.α... 

Νομίζουν, λοιπόν, όλοι αυτοί, ότι τα εργασιακά δικαιώματα και η εργασιακή αξιοπρέπεια... είναι καρπούζια ...που όλα τα σφάζουνε και τα μαχαιρώνουνε". 

Προκειμένου να επιτύχουν τους σκοπούς τους, προϊστάμενοι και υφιστάμενοι, που όχι μόνον παραπληροφορούν με σκοπιμότητα και δόλο αλλά ρουφιανεύουν κατά το δοκούν και κατά την αντίληψή τους, φυσικά όμως σε ευήκοα ώτα ανωτέρων... μονίμων συστημάτων και εργοδοτικών συνδικαλιστών, ξεπερνώντες πλειστάκις όλοι αυτοί τα όρια της συκοφαντικής δυσφήμησης... του εργασιακού εκφοβισμού και της ηθικής εργασιακής παρενόχλησης.

ΥΓ: ΌΧΙ ΣΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ, ΌΧΙ ΣΤΙΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΩΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: