Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

ΘΟΥΛΗ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ: ΈΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΆΓΡΑΦΕΣ ΆΔΕΙΕΣ... ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΥΣΤΩ

Και δεν μας φτάνουν όλα... έχουμε και τις "άγραφες άδειες!!!!!!!!!" που "εγκρίνονται" και χαρίζονται... εν κρυπτώ και παραβύστω... Κάνοντας τον γαλαντόμο επικεφαλή εύρυθμο ρυθμιστή των σχεδίων των ανωτέρων του (άπαντες φίλοι του Ημαθιάρχη και κάποιος ήταν και γαμπρός από το διπλανό χωριό ) που κάνουν τα στραβά μάτια...


Καθότι και ο/η σύζυγος είναι εκ των ευνοημένων "φίλων" του Ημαθιάρχη... κι όλοι οι υπόλοιποι μαζί υπάκουοι υπήκοοι του ιδίου του και των κλώνων του.
 

Νομίζουν δε πως "η επαναλαμβανόμενη ανάρμοστη συμπεριφορά στον τόπο εργασίας, η σκόπιμη υπονόμευση κάποιου, η εμπάθεια και η ειδική αρνητική μεταχείριση κάποιου, η δυσφήμιση ενός ατόμου, ο κοινωνικός αποκλεισμός, ο εργασιακός αποκλεισμός, η επαναλαμβανόμενη προσβολή της προσωπικότητας, οι κίνδυνοι της υγείας μαζί με περιστατικά εντεταλμένων αναρμόδιων γιατρών να παραβιάζουν και το οικιακό άσυλο ...η εχθρική συμπεριφορά, η κατασκοπεία, η καταδίωξη κ.α... 

Νομίζουν, λοιπόν, όλοι αυτοί, ότι τα εργασιακά δικαιώματα και η εργασιακή αξιοπρέπεια... είναι καρπούζια ...που όλα τα σφάζουνε και τα μαχαιρώνουνε". 

Προκειμένου να επιτύχουν τους σκοπούς τους, προϊστάμενοι και υφιστάμενοι, που όχι μόνον παραπληροφορούν με σκοπιμότητα και δόλο αλλά ρουφιανεύουν κατά το δοκούν και κατά την αντίληψή τους, φυσικά όμως σε ευήκοα ώτα ανωτέρων... μονίμων συστημάτων και εργοδοτικών συνδικαλιστών, ξεπερνώντες πλειστάκις όλοι αυτοί τα όρια της συκοφαντικής δυσφήμησης... του εργασιακού εκφοβισμού και της ηθικής εργασιακής παρενόχλησης.

ΥΓ: ΌΧΙ ΣΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ, ΌΧΙ ΣΤΙΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΩΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: