Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Πέμπτη, 30 Απριλίου 2015

ΌΤΑΝ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ ΜΑΣ ΜΑΓΕΨΕ ΤΡΑΓΟΥΔΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ (VIDEO)

Στις "θάλασσες" της μουσικής του συνταξίδεψε με το κοινό της Βέροιας ο Παντελής Θαλασσινός (βίντεο) - Γράφει η Ιωάννα Πρέσια
 

Στην κατάμεστη αίθουσα στο Χώρο Τεχνών της Βέροιας ο Παντελής Θαλασσινός απλός, με μια κιθάρα στα χέρια και με την ορχήστρα του, μάγεψε τον κόσμο με την υπέροχη χροιά της φωνής του και τον ταξίδεψε μέσα από μονοπάτια χαράς αλλά και πιο ιδιαίτερων στιγμών με τα τραγούδια του.                                    

Ο Θαλασσινός για πάνω από δυο ώρες ήταν επί σκηνής και με ένα μοναδικό τρόπο εναλλασσόταν από το ροκ στο παραδοσιακό ήχο. Ερμήνευσε τραγούδια από την εποχή των Λαθρεπιβατών μέχρι σήμερα αλλά και κομμάτια άλλων καλλιτεχνών και συνθετών.


Είναι από τις φορές που σε μια συναυλία ακούστηκαν τραγούδια που ο καθένας μας ήθελε να τα ακούσει. Μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες που τον απολαύσαμε σήμερα ήταν το «Εισιτήριο στην Τσέπη σου», «Δεν φταίω εγώ που μεγαλώνω», «Ανάθεμά σε», «Τα Σμυρναίικα τραγούδια» « Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε»… Τραγούδια που αντέχουν στο χρόνο, τραγούδια που μας συντροφεύουν μια ζωή, τραγούδια που τον έχουν καταξιώσει ως δημιουργό αλλά και ως ερμηνευτή.

Παρουσίασε και καινούρια τραγούδια που αγαπήθηκαν αμέσως από τον κόσμο. Άλλωστε όπως συνηθίζεται στα προγράμματά του, ο Παντελής Θαλασσινός "παίζει" με τον κόσμο, γίνεται ένα μαζί του. Και το πέτυχε και με το παραπάνω, αφού ξεσήκωσε τον κόσμο πού χόρευε στα διαζώματα.
Μαζί του επί σκηνής οι εξαιρετικοί μουσικοί του Γιάννης Βιλιώτης, Λαούτο-μπουζούκι, Δημήτρης Γάσιας, βιολί ,Φίλιππος Λευκαδίτης, κρουστά, Γιώργος Μακρής, πνευστά- γκάϊντες - τσαμπούνες, Πέτρος Βαρθακούρης.

Ο κόσμος έφυγε από το Χώρο Τεχνών της Βέροιας με τις καλύτερες εντυπώσεις και δεν ήταν λίγοι αυτοί που σιγοτραγουδούσαν κομμάτια τα οποία ακούστηκαν στην συναυλία.

Εγώ κόλλησα σε αυτόν τον στίχο …
"Καλή τύχη γεια χαρά σου, μην πετάς τα όνειρά σου" …

Ιωάννα Πρέσια

Το ανάρτησα από http://www.verianet.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: