Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

ΌΤΑΝ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ ΜΑΣ ΜΑΓΕΨΕ ΤΡΑΓΟΥΔΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ (VIDEO)

Στις "θάλασσες" της μουσικής του συνταξίδεψε με το κοινό της Βέροιας ο Παντελής Θαλασσινός (βίντεο) - Γράφει η Ιωάννα Πρέσια
 

Στην κατάμεστη αίθουσα στο Χώρο Τεχνών της Βέροιας ο Παντελής Θαλασσινός απλός, με μια κιθάρα στα χέρια και με την ορχήστρα του, μάγεψε τον κόσμο με την υπέροχη χροιά της φωνής του και τον ταξίδεψε μέσα από μονοπάτια χαράς αλλά και πιο ιδιαίτερων στιγμών με τα τραγούδια του.                                    

Ο Θαλασσινός για πάνω από δυο ώρες ήταν επί σκηνής και με ένα μοναδικό τρόπο εναλλασσόταν από το ροκ στο παραδοσιακό ήχο. Ερμήνευσε τραγούδια από την εποχή των Λαθρεπιβατών μέχρι σήμερα αλλά και κομμάτια άλλων καλλιτεχνών και συνθετών.


Είναι από τις φορές που σε μια συναυλία ακούστηκαν τραγούδια που ο καθένας μας ήθελε να τα ακούσει. Μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες που τον απολαύσαμε σήμερα ήταν το «Εισιτήριο στην Τσέπη σου», «Δεν φταίω εγώ που μεγαλώνω», «Ανάθεμά σε», «Τα Σμυρναίικα τραγούδια» « Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε»… Τραγούδια που αντέχουν στο χρόνο, τραγούδια που μας συντροφεύουν μια ζωή, τραγούδια που τον έχουν καταξιώσει ως δημιουργό αλλά και ως ερμηνευτή.

Παρουσίασε και καινούρια τραγούδια που αγαπήθηκαν αμέσως από τον κόσμο. Άλλωστε όπως συνηθίζεται στα προγράμματά του, ο Παντελής Θαλασσινός "παίζει" με τον κόσμο, γίνεται ένα μαζί του. Και το πέτυχε και με το παραπάνω, αφού ξεσήκωσε τον κόσμο πού χόρευε στα διαζώματα.
Μαζί του επί σκηνής οι εξαιρετικοί μουσικοί του Γιάννης Βιλιώτης, Λαούτο-μπουζούκι, Δημήτρης Γάσιας, βιολί ,Φίλιππος Λευκαδίτης, κρουστά, Γιώργος Μακρής, πνευστά- γκάϊντες - τσαμπούνες, Πέτρος Βαρθακούρης.

Ο κόσμος έφυγε από το Χώρο Τεχνών της Βέροιας με τις καλύτερες εντυπώσεις και δεν ήταν λίγοι αυτοί που σιγοτραγουδούσαν κομμάτια τα οποία ακούστηκαν στην συναυλία.

Εγώ κόλλησα σε αυτόν τον στίχο …
"Καλή τύχη γεια χαρά σου, μην πετάς τα όνειρά σου" …

Ιωάννα Πρέσια

Το ανάρτησα από http://www.verianet.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: