Κυριακή 5 Απριλίου 2015

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ

Πανελλαδική διαμαρτυρία ενάντια στην λειτουργία των διοδίων διοργάνωσαν σήμερα επιτροπές αγώνα, σε σταθμούς διοδίων σε όλη τη χώρα.

Οι επιτροπές ζητούν, μεταξύ άλλων, την κατάργηση διοδίων από τον αστικό και περιαστικό ιστό, αμνήστευση ποινικών αδικημάτων και αστικών υποχρεώσεων των διαμαρτυρόμενων ενάντια στα διόδια, πέρασμα της Αττικής Οδού στο Δημόσιο και διακοπή παραχώρησης της Εγνατίας οδού σε ιδιώτες.



Στα διόδια Αφιδνών τα μέλη της "Συντονιστικής Επιτροπής Φορέων και κατοίκων Β.Α. Αττικής", άνοιξαν τις μπάρες των διοδίων για δυο ώρες από τις 12 το μεσημέρι έως τις 2 μμ Στην κινητοποίηση συμμετείχαν επίσης εκπρόσωποι της Περιφέρειας Αττικής και των Δήμων Κηφισιάς, Διονύσου και Ωρωπού.

"Στο Δήμο Ωρωπού λειτουργούν οκτώ σταθμοί διοδίων, κάτι το οποίο αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία", επισημαίνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η Δέσποινα Τσαντέ, μέλος της συντονιστικής επιτροπής. Αντίστοιχη κινητοποίηση διοργανώθηκε από τις 11 πμ έως τη 1 μμ στα διόδια της Τραγάνας, όπου η Επιτροπή Αγώνα Λοκρίδας Ενάντια στα Διόδια, σήκωσε τις μπάρες στην κατεύθυνση από Αθήνα προς Λαμία.


Το ανάρτησα από  http://www.topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: