Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Σάββατο, 18 Απριλίου 2015

ΘΟΥΛΗ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ: "ΜΑ ΝΑΙ ΚΥΡΙΕ ΒΑΓΓΕΛΗ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΕ ... ΕΙΣΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" (ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ FB)

-Μα ναι κύριε Βαγγέλη Διαμαντόπουλε, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ από την Καστοριά θα έπρεπε να γνωρίζετε, ότι είστε βουλευτής σε μια χώρα, που το πολίτευμά της είναι η Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία και θεμέλιο αυτού του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία ενώ όλες οι εξουσίες αυτού του πολιτεύματος πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται ΜΟΝΟΝ όπως ορίζει το Σύνταγμα των Ελλήνων.


-Ξέρετε αξιότιμε Βουλευτά κ.Βαγγέλη Διαμαντόπουλε πουθενά στην πολιτειακή ιστορία, ούτε στο παρελθόν, μα, ούτε και μέχρι την παρούσα στιγμή το πολίτευμα της χώρας μας δεν απέκλινε ουδόλως προς την Λαϊκή Δημοκρατία. Ίσως κάποτε στο μακρινό μέλλον... ουδείς προδικάζει...μπορεί να μαζεύονται υπογραφές ομάδων ή προσώπων και να είναι δυνατόν να καταργούνται οι θεσμοί...


- Όμως κύριε Διαμαντόπουλε οφείλετε να γνωρίζετε ότι το συγκεκριμένο Πανεπιστημιακό Άσυλο, στο οποίο αναφερθήκατε, κατοχυρώνεται με νόμο για να προστατεύει τις συγκεκριμένες λειτουργίες, αυτές της ακαδημαϊκής
ελευθερίας,της ελεύθερης επιστημονικής αναζήτησης και της ελεύθερης διακίνησης των ιδεών και όχι να καταλαμβάνεται από τρίτους και παρά την θέληση της υπηρεσίας που το χρησιμοποιεί, δηλαδή των κεντρικών οργάνων των Α.Ε.Ι. -Σύγκλητος, Πρυτανικό Συμβούλιο,Πρύτανης-, να παραμένουν στους χώρους αυτούς.

- Αλήθεια κύριε Διαμαντόπουλε θεωρείτε ότι ο αφοπλισμός των "Δημόσιων Δυνάμεων" ενισχύει το Κράτος Δικαίου; Οι ψηφοφόροι σας στον Νομό Καστοριάς δεν προσβάλλονται με αυτές τις απόψεις;

Ναι, κύριε Διαμαντόπουλε, σίγουρα, θα συμφωνήσουμε όλοι, όπως επαναλαμβάνετε κι εσείς, ότι η "βλακεία είναι ανίκητη". Επίσης όμως σίγουρα θα συμφωνήσουν και οι ψηφοφόροι σας στην Καστοριά ότι "το πολιτικό έλλειμμα των αιρετών εκπροσώπων του λαού είναι επικίνδυνο για τον δημόσιο βίο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: