Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Σάββατο, 11 Απριλίου 2015

ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΠΑΝΟΥΣΗ: " ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΠΑΕΙ! " (VIDEO)

Νέα συνέντευξη του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, αναμένεται να ανάψει… φωτιές. Απειλεί ακόμα και με παραίτηση ο Γιάννης Πανούσης, αν η κυβέρνηση δεν ξεκαθαρίσει τη θέση της.
 

Τα επεισόδια της Μεγάλης Τρίτης στα Εξάρχεια, φαίνεται πως αποτέλεσαν τη «σταγόνα» στο ποτήρι που ξεχείλισε. Ο Γιάννης Πανούσης με συνέντευξή του στη Real News, τονίζει ότι «οι κουκουλοφόροι θέλουν νεκρό», καλεί τον πρωθυπουργό να
αποφασίσει τώρα «με ποιους θα πάει και ποιους θα αφήσει, ενώ απειλεί πως αν η θέση της κυβέρνησης δεν ξεκαθαριστεί άμεσα «η δική μου παρουσία δεν χρειάζεται».

Οι δηλώσεις Πανούση

Στη συνέντευξή του, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, λέει καθαρά και δίχως περιστροφές: «Οι κουκουλοφόροι θέλουν νεκρό, για να επιχειρήσουν ένα νέο Δεκέμβρη του 2008, όσο και αν η υπόθεση Γρηγορόπουλου ήταν τελείως διαφορετική. Τα αιτήματα των καταληψιών, δεν είναι τα συνήθη. Είναι πολιτικά. Και η Πολιτεία δεν μπορεί να διαπραγματεύεται με τρομοκράτες».

Μετά την εκτίμηση αυτή, καλεί τον πρωθυπουργό, να πάρει άμεσα θέση για το ζήτημα. «Ήρθε η ώρα του Αλέξη Τσίπρα. Μόνο ο ίδιος ο πρωθυπουργός μπορεί να λύσει το πρόβλημα, ολοκληρώνοντας και επιβάλλοντας μια οριστική πολιτική γραμμή στο θέμα. Θα παίξει με το 4% των έξαλλων ή με το υπόλοιπο 32% που τον ψήφισε, τους σοβαρούς προοδευτικούς και συντηρητικούς πολίτες. Με ποιους θα πάει και ποιους θα αφήσει, είναι το θέμα.» λέει ο Γιάννης Πανούσης, ο οποίος σε αντίθετη περίπτωση προειδοποιεί: «Αν συνεχιστεί η αοριστία που επικρατεί ως προς τις πολιτικές, δεν έχει νόημα η παρουσία μου στο υπουργείο. Ξέρω από βελούδινα διαζύγια.»

Το βίντεο των αντιεξουσιαστών από τα επεισόδια

Τον γύρο του διαδικτύου, κάνει εν τω μεταξύ βίντεο από τα επεισόδια της Μεγάλης Τρίτης στα Εξάρχεια, που έδωσαν στη δημοσιότητα οι ίδιοι οι αντιεξουσιαστές.

Σε αυτό, φαίνεται τόσο η βροχή των μολότωφ προς τις διμοιρίες των ΜΑΤ, όσο και το κάψιμο της ελληνικής σημαίας, που είχαν κρεμάσει οι ίδιοι στην είσοδο του Πολυτεχνείου, επί της Στουρνάρη.
To ανάρτησα από http://www.topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: