Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Παρασκευή, 15 Μαΐου 2015

"ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕ" ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΖΑΧΑΡΗΣ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ, ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ... ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

“Θυσία” στην Ευρωπαϊκή Πορεία το Εργοστάσιο της ΕΒΖ στην Ξάνθη   

Παλιοσίδερα έγινε ο εξοπλισμός του εργοστασίου Ζάχαρης στην Ξάνθη από τις φιλευρωπαϊκές αντιπαραγωγικές δυνάμεις. 


Η είδηση ότι τα μηχανήματα που είχαν απομείνει στο εργοστάσιο της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης στην Ξάνθη τα τελευταία χρόνια, μετετράπησαν σε παλιοσίδερα, προέκυψε μετά τις επαφές των δύο βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης με την ηγεσία της ΕΒΖ, με αντικείμενο την επιστροφή των εργαζομένων, που μετακινήθηκαν στο εργοστάσιο που βρίσκεται στο Πλατύ Ημαθίας, πριν από καιρό. 


Το αίτημα που διατυπώθηκε προς τον Πρόεδρο της ΕΒΖ Γ.Κυπαρισσίδη–Κοκκινίδη ήταν η επαναλειτουργία του συσκευαστηρίου στην Ξάνθη, ώστε να επιστρέψουν οι εργαζόμενοι που είχαν μετακινηθεί πέρυσι στην Ημαθία. 

Όμως, με έκπληξη η νέα διοίκηση της ΕΒΖ και οι δύο βουλευτές πληροφορήθηκαν ότι τα μηχανήματα, που υπήρχαν στην Ξάνθη έγιναν από την προηγούμενη διοίκηση, πριν τις εκλογές, ανταλλακτικά και μέταλλα για ανακύκλωση στη λογική της…”καμμένης γης” ! 

Οπως σημειώνει σε δηλώσεις του στο Κανάλι 6 της Ξάνθης ο Πρόεδρος της ΕΒΖ τόσο ο ηλεκτρολογικός, όσο και ο μηχανολογικός εξοπλισμός καταστράφηκαν πριν την πτώση της προηγούμενης κυβέρνησης! 

Έτσι η επιστροφή των εργαζομένων, για την ώρα φαίνεται αδύνατη, παρά τις προθέσεις που υπήρχαν για κάτι τέτοιο καθώς δεν υπάρχει αντικείμενο εργασίας. Οι επαφές συνεχίζονται από τους κυβερνητικούς βουλευτές όπως και η επικοινωνία με το νέο Πρόεδρο της εταιρίας.
 

Το ανάρτησα από http://papaioannou-giannis.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: