Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Κυριακή, 17 Μαΐου 2015

ΤΟ ΈΠΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


Νέες σκιές πέφτουν πάνω από τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα, με αφορμή αυτή τη φορά τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε το διαγωνισμό για τη πληρωμή πέντε θέσεων έμμισθων δικηγόρων για τις ανάγκες της Διεύθυνσης Νομικών Υπηρεσιών της ΤτΕ.Σε ένα διαγωνισμό στον οποίο συμμετείχαν 735 δικηγόροι επελέγησαν τελικά εννέα. Μεταξύ αυτών, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Κυριακάτικης Δημοκρατίας, η δικηγόρος Μάρθα Καββαθά, στενή συνεργάτης του κ. Στουρνάρα από τη θητεία του στο υπουργείο Οικονομικών, από τα χέρια της οποίας έχουν περάσει πολλά από μνημονιακά νομοσχέδια της περιόδου 2012-2014.

Σημειώνεται ότι η ΤτΕ είχε προκηρύξει στις 5 Δεκεμβρίου 2014 διαγωνισμό για την πλήρωση πέντε θέσεων έμμισθων δικηγόρων, με σύμβαση έμμισθης εντολής και πλήρη απασχόληση, για την κάλυψη ισάριθμων θέσεων της Διεύθυνσης Νομικών Υπηρεσιών.

Πληροφορίες της εφημερίδας, η σχετική προκήρυξη είχε προκαλέσει αντιδράσεις εντός της τράπεζας, καθώς η Διεύθυνση Νομικών Υπηρεσιών θεωρείται ήδη υπερστελεχωμένη.

Παράλληλα, εκφράστηκαν πολλές αντιδράσεις για το γεγονός ότι η ΤτΕ απέκλεισε δικηγόρους άλλων περιοχών της Ελλάδας.


Το ανάρτησα από http://www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: