Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Κυριακή, 24 Μαΐου 2015

ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ: ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΞΑΝΑ ΔΥΝΑΤΟΙ, ΞΑΝΑ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ!

Σήμερα περισσότερο από ποτέ, είναι αναγκαίο να διατυπώσουμε  μία εναλλακτική προοδευτική πρόταση διακυβέρνησης. Ένα νέο σχέδιο για την αναγέννηση της πατρίδας μας. Η ανάγκη αυτή μπορεί να υπηρετηθεί μόνο μέσα από μια αναγεννημένη δημοκρατική παράταξη, η οποία θα υπηρετεί με συνέπεια σταθερές και διαχρονικές αξίες, μέσα από νέες και καινοτόμες πολιτικές επιλογές.

Φιλοδοξούμε να εκφράσουμε την Πατριωτική Προοδευτική Αριστερά, θέλουμε να συγκροτήσουμε μία πλατιά πολιτική  και κοινωνική συμμαχία που θα ξεκινά από την ανανεωτική αριστερά και θα φτάνει μέχρι και το προοδευτικό κέντρο. Μία νέα πλειοψηφική συσπείρωση, που θα δώσει λύσεις στα αδιέξοδα που δημιουργεί ο νέος λαϊκισμός.

Στις 5-6-7 Ιουνίου, το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, είναι μονόδρομος να είναι ένα συνέδριο με τον χαρακτήρα που του προσέδωσε ο Πρόεδρος που έχει την πρωτοβουλία και την ευθύνη προκήρυξης του. Να είναι δηλαδή ένα αμιγώς, πολιτικό και προγραμματικό Συνέδριο που θα δώσει τη εντολή μετεξέλιξης του ΠΑΣΟΚ, στην επόμενη ηγεσία που έχουμε συλλογικά και ομόφωνα αποφασίσει ότι θα γίνει από τη βάση στις 14 Ιουνίου.

Οι αδυναμίες που αναδείχθηκαν κατά τη διαδικασία της συγκρότησής του  δεν επιτρέπουν και δεν νομιμοποιούν τίποτα περισσότερο. Θέλω να πιστεύω ότι κανείς, δεν βλέπει αυτό το Συνέδριο ως ευκαιρία για να  δώσει την χαριστική βολή στο ήδη διασπασμένο, εκλογικά συντετριμμένο και δημοσκοπικά περαιτέρω μειούμενο ΠΑΣΟΚ.  Όποιοι  επιχειρήσουν να το διαπράξουν αλλά και όσοι το ανεχθούν, θα αναλάβουν όλη την ευθύνη.

Φίλες και φίλοι,

Σας καλώ μαζί να δώσουμε με τη συμμετοχή μας, στις διαδικασίες, τόσο στις 24 Μαΐου όσο και στις 14 Ιουνίου, έναν αγώνα αλλαγής και ανατροπής.

Σας καλώ ΜΑΖΙ, να διασφαλίσουμε ΚΑΘΑΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ. 
Μαζί να υπερασπιστούμε τις ΚΑΘΑΡΕΣ ΜΑΣ ΑΞΙΕΣ. Μαζί να θεμελιώσουμε τις νέες ΚΑΘΑΡΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, της Παράταξης,

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ.

Ξανά δυνατοί, Ξανά περήφανοι

Μπορούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: