Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Πέμπτη, 14 Μαΐου 2015

ΌΧΙ ΠΟΥ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΗΡΙΖΕ ΤΟΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ!

Αναμενόμενη ήταν η... αντίδραση της
ΕΚΤ απέναντι στον Γιάννη Στουρνάρα,
ο οποίος έχει βρεθεί εκτεθειμένος με την στάση που κρατά απέναντι στην
κυβέρνηση.


Η Κεντρική Τράπεζα, λοιπόν, μέσω …διαρροών στο πρακτορείο Bloomberg στηρίζει το (δικό της παιδί και) Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, θεωρώντας πως δέχεται πιέσεις!

Σύμφωνα με το αμερικανικό πρακτορείο, αξιωματούχοι της ΕΚΤ υποστηρίζουν ότι δημιουργείται πρόβλημα, καθώς πέραν όλων των άλλων, τίθεται υπό αμφισβήτηση και η ανεξαρτησία της κεντρικής τράπεζας της Ελλάδας.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Στουρνάρας προέβη σε «υπόγειο πόλεμο» κατά της κυβέρνησης, δυναμιτίζοντας τις προσπάθειες της διαπραγμάτευσης.

Μάλιστα, ήδη οι αντιδράσεις βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ είναι μεγάλες, ζητώντας την παραίτησή του αν συνεχίσει να υπονομεύει την προσπάθεια.

Ο κύριος Λαφαζάνης μάλιστα, από βήματος της Βουλής, είπε πως θα εξιχνιαστούν «όλα τα εγκλήματα», αναφερόμενος στο θέμα της Αγροτικής Τράπεζας.

«Τα εγκλήματα αυτά δεν συντελέστηκαν σε καμία άλλη χώρα. Το ίδιο συνέβη και στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο που το έκανε σε μια νύχτα μη βιώσιμο. Σε ένα βράδυ το Δημόσιο έχασε 13 δις ευρώ» ενώ προανήγγειλε πως «Δεν θα μείνει τίποτα ατιμώρητο. Όλα θα εξιχνιαστούν σε βάθος και θα αποδοθούν ευθύνες και πολιτικές και ποινικές», ανέφερε.

Το ανάρτησα από http://www.newsbomb.gr/oikonomia/news/story/586379/ekt-stirizei-stoyrnara#ixzz3aPKMY98h

Δεν υπάρχουν σχόλια: