Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Σάββατο, 16 Μαΐου 2015

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΡΟΑΤΙΑΣ ΑΠΕΤΙΣΕ ΦΟΡΟ ΤΙΜΗΣ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ!...: ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΚΡΙΤΩΝΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟΠΟΥΛΟΥ

Σχόλιο του Κρίτωνα Βασιλικόπουλου:
«Όλα τα ποτάμια που θέλουν να ξαναγράψουν την Ιστορία της Ευρώπης,πηγάζουν από τον Ρήνο.
Και όλα είναι μολυσμένα και μολυσματικά
».
Απέτισε φόρο τιμής σε στρατιώτες που συνεργάστηκαν με τους ναζί
Σε μια δίχως προηγούμενο πρόκληση προχώρησε σήμερα η πρόεδρος της Κροατίας, Κολίντα Γκράμπαρ Κιτάροβιτς, η οποία επισκέφθηκε ένα μνημείο που έχει ανεγερθεί στη νότια Αυστρία προς τιμή των κροατικών στρατευμάτων που είχαν συμμαχήσει με τους ναζί και εκτέλεσαν οι κομμουνιστές στα τέλη του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, ενώ είχαν παραδώσει τα όπλα τους.Η Γκράμπαρ Κιτάροβιτς, που εξελέγη στον προεδρικό θώκο τον περασμένο Φεβρουάριο, μετέβη στο μνημείο του Μπλάιμπουργκ, στη νότια Αυστρία, δύο ημέρες πριν από τη διεξαγωγή μιας επίσημης τελετής. Οι συγκεντρώσεις αυτές προκαλούν κάθε χρόνο, το Μάιο, αντιπαραθέσεις λόγω της χρήσης ναζιστικών συμβόλων από τους συμμετέχοντες.

Χιλιάδες Κροάτες, κυρίως φασίστες Ουστάσι, εκτελέστηκαν στο Μπλάιμπουργκ. Είχαν καταφύγει στην Αυστρία μετά την κατάρρευση του φιλοναζιστικού καθεστώτος της Κροατίας, τελικά όμως τους παρέδωσαν οι Βρετανοί στους υποστηρικτές του κομμουνιστή ηγέτη της Γιουγκοσλαβίας Τίτο.

Οι Κροάτες Ουστάσι διέπραξαν εκατοντάδες εκτελέσεις Σέρβων, Εβραίων, Ρομά και Κροατών που πολεμούσαν εναντίον των ναζί.Το ανάρτησα από http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: