Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Πέμπτη, 14 Μαΐου 2015

ΘΟΥΛΗ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ: Ο ΠΡΩΗΝ "ΠΡΑΣΙΝΟΣ" ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΕΕ, Ο ΑΠΟΛΥΤΑ "ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΙΚΟΣ" ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΠΙΡΤΖΗΣ ΝΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ (ΣΧΟΛΙO MOY ΣΤΟ FB)

Τι κι αν ο νυν... δηλώνει ότι παραιτείται από Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, τι κι αν ο μνημονιακός Ημαθιάρχης δεν τα κατάφερε να επανεκλεγεί.... «ο απόλυτα προσαρμοστικός... (και προσαρμοστικότερος ακόμη και του Μιχάλη!!!!) πρώην "πράσινος" πρόεδρος του ΤΕΕ έγινε Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ 

και όπως μου δήλωνε το 2013 ο επικεφαλής, πρώην σύντροφος, κίνησης στην οποία μετείχα για την Αναγέννηση της Δημοκρατικής Παράταξης δηλαδή του ΠΑΣΟΚ.... ότι θα πάει ψηλά, πολύ ψηλά και κάποτε θα γίνει αρχηγός!....» δεν ξέρω αν οι εξελίξεις θα δικαιώσουν τον πρώην σύντροφο μα είναι βέβαιο, ότι ο περί ου ο λόγος, νυν Υπουργός Υποδομών θα μας απασχολεί συνεχώς το επόμενο διάστημα. 

Ας ξαναθυμηθούμε ένα άρθρο που γράφτηκε το 2014 και πριν την δεύτερη εκλογή του Σπίρτζη στην προεδρία του ΤΕΕ.
ΥΓ. Το άρθρο γράφτηκε στην εφημερίδα "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" από κατ΄επάγγελμα δημοσιογράφους και όχι από κάτι άλλους που δηλώνουν δήθεν "δημοσιογράφοι" και εξυπηρετούν Αφεντικά και αφεντικά για να πετούν την λάσπη στον ανεμιστήρα... αυταρχικά συστήματα και οι κάθε λογής υπηρέτες τους, που ξέρουν τις μεθόδους της προπαγάνδας και των πολλαπλών διώξεων‪#‎σας_ξέρω_καλά_ας_σας_μάθουν_και_οι_άλλοι‬.

Ο ΑΠΟΛΥΤΑ "ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΙΚΟΣ"... ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΠΙΡΤΖΗΣ: Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΕΝΟΣ ΆΡΘΡΟΥ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΙΣ 27/1/2014 ΑΛΛΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟ... http://thouli.blogspot.gr/2015/05/27-1-2014.html

Το ανάρτησα από https://www.facebook.com/x.sidiropoulou

Δεν υπάρχουν σχόλια: