Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

ΘΟΥΛΗ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ: Ο ΠΡΩΗΝ "ΠΡΑΣΙΝΟΣ" ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΕΕ, Ο ΑΠΟΛΥΤΑ "ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΙΚΟΣ" ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΠΙΡΤΖΗΣ ΝΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ (ΣΧΟΛΙO MOY ΣΤΟ FB)

Τι κι αν ο νυν... δηλώνει ότι παραιτείται από Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, τι κι αν ο μνημονιακός Ημαθιάρχης δεν τα κατάφερε να επανεκλεγεί.... «ο απόλυτα προσαρμοστικός... (και προσαρμοστικότερος ακόμη και του Μιχάλη!!!!) πρώην "πράσινος" πρόεδρος του ΤΕΕ έγινε Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ 

και όπως μου δήλωνε το 2013 ο επικεφαλής, πρώην σύντροφος, κίνησης στην οποία μετείχα για την Αναγέννηση της Δημοκρατικής Παράταξης δηλαδή του ΠΑΣΟΚ.... ότι θα πάει ψηλά, πολύ ψηλά και κάποτε θα γίνει αρχηγός!....» δεν ξέρω αν οι εξελίξεις θα δικαιώσουν τον πρώην σύντροφο μα είναι βέβαιο, ότι ο περί ου ο λόγος, νυν Υπουργός Υποδομών θα μας απασχολεί συνεχώς το επόμενο διάστημα. 

Ας ξαναθυμηθούμε ένα άρθρο που γράφτηκε το 2014 και πριν την δεύτερη εκλογή του Σπίρτζη στην προεδρία του ΤΕΕ.
ΥΓ. Το άρθρο γράφτηκε στην εφημερίδα "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" από κατ΄επάγγελμα δημοσιογράφους και όχι από κάτι άλλους που δηλώνουν δήθεν "δημοσιογράφοι" και εξυπηρετούν Αφεντικά και αφεντικά για να πετούν την λάσπη στον ανεμιστήρα... αυταρχικά συστήματα και οι κάθε λογής υπηρέτες τους, που ξέρουν τις μεθόδους της προπαγάνδας και των πολλαπλών διώξεων‪#‎σας_ξέρω_καλά_ας_σας_μάθουν_και_οι_άλλοι‬.

Ο ΑΠΟΛΥΤΑ "ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΙΚΟΣ"... ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΠΙΡΤΖΗΣ: Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΕΝΟΣ ΆΡΘΡΟΥ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΙΣ 27/1/2014 ΑΛΛΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟ... http://thouli.blogspot.gr/2015/05/27-1-2014.html

Το ανάρτησα από https://www.facebook.com/x.sidiropoulou

Δεν υπάρχουν σχόλια: